Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 februarie 2019. Capricornii se pot accidenta

Publicat: 20/02/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 21 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 februarie 2019 spune că nativii din zodia Capricorn au tendința de a fi mult prea agitați și imprudenți și astfel pot face greșeli, ba chiar se pot accidenta.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot intra în conflicte cu persoana iubită. În unele cazuri, nativilor li se va reproșa că au o atitudine indiferentă și că pun mai mult preț pe locul de muncă și mai puțin pe relația de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să abordeze diplomația în dialog, să dea dovadă de răbdare și să fie mai înțelegători. Impulsivitatea, în aceste momente, ar putea conduce chiar și la despărțiri temporare.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie 2019. Leii au parte de câștiguri financiare

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de neplăceri la locul de muncă și dispoziția acestora va fi foarte schimbătoare, chiar ușor conflictuală. Nativii vor fi nemulțumiți de cerințele șefilor și de relaționarea cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și prioritizeze sarcinile și să pună pe primul loc sănătatea. Va fi nevoie de mai multă odihnă și eliminarea situațiilor stresante.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni traversează o etapă bună și favorabilă din majoritatea punctelor de vedere. Nativii vor fi energici, bine dispuși, deschiși către socializare și activitățile distractive nu vor lipsi din meniul zilnic. În unele cazuri, nativii pot începe un antrenament sportiv. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a participa la un eveniment artistic, cultural și de a cunoaște persoane noi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi tensionată din punct de vedere al relației cu membrii familiei. Încordarea de care dau dovadă în dialog și reticența, chiar neîncrederea, vizavi de propunerile venite din partea celor dragi pot da naștere unor adevărate conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să încerce să facă o reamenajare a locuinței, să cumpere un obiect de mobilier nou, o plantă de ghiveci, în principiu să încerce să-și canalizeze energia către ceva constructiv care are legătură cu spațiul de locuit.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se preocupă de o problemă administrativă sau juridică care vizează, cel mai probabil, zona financiară. Nativii vor fi agili, determinați și foarte atenți la tot ceea ce discută (negociază) și semnează. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie prudenți în dialog și chiar să le dea impresia partenerilor de discuție că sunt în avantaj și astfel să ajungă mai ușor să obțină ceea ce-și doresc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se stresează din cauza situației financiare. Nativii pot face niște cheltuieli neprevăzute de natură să le destabilizeze veniturile și acest aspect le va strica și buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și refacă niște calcule și să încerce să găsească o situație de compromis pentru a depăși problema cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță reușesc să se detașeze de tot ceea ce-i înconjoară. Nativii nu sunt dispuși să se implice în activități solicitante și vor evita pe cât posibil conflictele cu cei din jur. Tendința este de a rezolva neînțelegerile cu cei din jur pe cale pașnică. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite cheltuielile majore, mai ales dacă nu sunt urgente.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion traversează o etapă stresantă la locul de muncă. Dincolo de neînțelegerile cu colegii care reușesc să nu-i mai afecteze la fel de mult, nativii vor avea parte de multe sarcini și responsabilități, iar termenele limită vor fi răstrânse, fapt ce-i va destabiliza psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite nervii și tensiunile pe cât posibil și să se relaxeze mai mult, cel puțin după program, când ar trebui să-și acorde mai multă atenție propriei persoane și chiar să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de niște tensiuni sau situații la limită cu prietenii. Poate fi vorba de reproșuri venite ca urmare a unor neînțelegeri mai vechi pe care nu le-au lămurit până acum. Pe de altă parte, poate fi vorba de niște planuri comune care nu mai funcționează și pentru care nativii sunt mustrați, fiind considerați direct responsabili. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să facă tot posibilul pentru a aplana izbucnirea unui conflict în anturaj.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a fi agitați, energici și chiar imprudenți în acțiuni și s-ar putea ca aceste stări să nu fie de partea lor, mai ales dacă au de făcut drumuri sau lucrează cu acte care necesită maximă atenție. Nativii pot face greșeli, se pot accidenta și pot înrăutăți rezultatul unor proiecte care în mod normal nu le-ar ridica nicio problemă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai prudenți, mai atenți la activitățile pe care le desfășoară, dar mai ales la dialogurile cu cei din jur. Pot face unele dezvăluiri sau afirmații pe care ulterior să le regrete.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de progresul în carieră. Nativii caută soluții pentru a-și înlesni drumul către o funcție și chiar pot ieși forțat în evidență pentru a demonstra ceva superiorilor sau unor persoane responsabile cu evaluarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce idei revoluționare, însă îi sfătuiește să fie atenți la modul în care le expun.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești ar putea primi un cadou material, chiar o sumă de bani, însă nativii nu trebuie să se aștepte ca totul să se desfășoare fără obstacole. Este posibil să fie nevoiți să umble, să facă drumuri la instituții și să depună cereri pentru ca beneficiul financiar să intre în posesia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să analizeze raportul pierderi/câștiguri și să ia decizia în consecință.

Citește și...