Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iulie 2018. Capricornii sunt dezamăgiți de o persoană dragă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iulie 2018. Capricornii sunt dezamăgiți de o persoană dragă

De: Cancan 20/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iulie 2018. Capricornii sunt dezamăgiți de o persoană dragă
Horoscopul zilei de 21 iulie 2018 spune că... Capricornii sunt dezamăgiți de o persoană dragă

Horoscopul zilei de 21 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor fi dezamăgiți de o persoană la care nu se așteptau.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec nu trec printr-o stare psihică formidabilă. Nativii sunt convinși că cineva încearcă să le pună bețe în roate, fie în relația cu persoana iubită, fie în legătură cu cariera. Nu este exclus ca o persoană din anturaj să-i mintă sau să le expună o situație într-o formă mai dramatică, mai nuanțată, astfel încât aceștia să fie tentați să creadă altceva decât este în realitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să nu dea crezare tuturor vorbelor auzite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor implica serios într-o problemă ce ține de familie, nu neapărat de membri, cât de rezolvarea unei chestiuni pe care ceilalți o tot amână sau nu sunt capabili să o îndeplinească. Nativii se vor impune, vor deveni autoritari și vor lua frâiele în mână, motiv ce le va da o mândrie aparte și un statut deosebit în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să nu fie orgolioși și să nu se impună prin violență verbală.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să se ferească de activitățile fizice intense sau de dialogurile tensionate. Nativii sunt predispuși durerilor de cap, afecțiunilor cardiovasculare, iar cei care suferă de afecțiuni endocrine pot resimți o acutizare a acestora. Horoscopul de astăzi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să lase deoparte problemele de la locul de muncă și să se relaxeze mai mult în mijlocul familiei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a se retrage, de a se izola și de a rememora niște decizii mai vechi, posibil luate în plan amoros, capitol la care sunt foarte mult încercați în această perioadă. Dorința de a da un alt curs viitorului este inhibată de niște principii de viață care nu-i lasă să evolueze. Nativii sunt dezamăgiți de destin, de propriile alegeri și tot acest context vine cu stări de moleșeală, oboseală și lipsă de energie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu se preocupă intens de activitățile gospodărești și sunt nemulțumiți de rezultate. Posibil să reamenajeze locuința și să observe niște nereguli, niște defecțiuni care să impună o investiție pentru care nativii, din punct de vedere financiar, nu sunt pregătiți. Pe de altă parte, o serie de nativi pot investi o sumă de bani într-o piesă de mobilier care, ulterior, să nu le placă, să li se pară că nu se potrivește cu locul și acest aspect să-i enerveze peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să nu-și facă reproșuri și să încerce să abordeze cu calm situația.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară își apără drepturile și vor avea tendința de a intra în polemici, continuând astfel aspectul din urmă și continuând să ceară lămuriri celor din jur, acuzând și făcând reproșuri dure. Chiar dacă nativii pot avea dreptate, faptul că sunt agresivi verbal nu-i va ajuta la nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi îndeamnă pe aceștia să apeleze la diplomație în rezolvarea problemelor și să nu adopte postura de judecător neînduplecabil deoarece ar putea să iasă cu imaginea șifonată din tot acest context.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță sunt nemulțumiți de partea financiară. În urma unor calcule și socoteli vor avea ocazia să afle că le lipsesc niște bani, sau că au cheltuit prea mult pentru un moft, o vacanță, o plăcere și tot contextul îi va demoraliza și îi va îndemna la economie. Nu este exclus să realizeze că au fost păcăliți să plătească mai mult pentru un serviciu sau bun achiziționat care nu merita acea valoare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor trece printr-o etapă de reevaluare a dorințelor, a necesităților și a posibilităților de a-și atinge visurile. Nativii sunt sfătuiți să demareze o strategie pentru a-și îndeplini scopurile în timp util. Sunt pândiți de o stare de depresie, însă ține doar de ei să-și înfrângă gândurile negre și să-și canalizeze energia către lucruri constructive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să nu se bazeze decât pe propriile forțe.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt dezamăgiți de cuvintele pe care le aud de la o persoană dragă, posibil un prieten, o rudă, pentru care au sărit în ajutor la un moment dat și care acum, în loc să-i sfătuiască într-o privință sau să-i înțeleagă, le aruncă vorbe de duzină. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă nativilor ocazia să treacă prin sită o experiență și îi sfătuiește să păstreze doar ceea ce este bun și benefic pentru evoluția lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn primesc un pumn întocmai de la persoana de la care se așteptau mai puțin și acest context le crează deziluzii, dezamăgiri, durere și frustrări. Posibil să nu aibă capacitatea de a riposta așa cum și-ar dori, uimirea fiind destul de mare, și să-și inhibe trăirile și sentimentele, fapt ce-i va consuma pe interior. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor să încerce să nu aibă așteptări de la nimeni pentru că astfel nici nu vor putea suferi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se frământă cu privire la o situație legată de locul de muncă. Posibil ca nativii să primească o veste neoficială legată de statutul lor, de imaginea creată, să afle că sunt vorbiți pe la spate sau chiar că cineva râvnește și încearcă să le ocupe funcția. Stare generală de nervi care se poate răsfrânge și asupra partenerului de cuplu care, însă, va căuta să-i sprijine și să-i scoată din pasa proasta în care se află.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești se autoizolează și caută niște răspunsuri cu privire la viața personală. Nativii preferă să fie discreți în afirmații, motiv pentru care se retrag din viața socială și vor evita chiar și discuțiile cu partenerul de viață. Moment de liniște, de introspecție, dar și de nehotărâre și indecizie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să nu lase confuziile să-și pună amprenta asupra relației de cuplu.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 16 – 22 IULIE 2018. BALANȚELE POT PIERDE O SUMĂ DE BANI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2018

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...