Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iunie 2020. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iunie 2020. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Rac

De: Madalina Manole 20/06/2020 | 20:39
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iunie 2020. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Rac
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iunie 2020. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Rac

Horoscopul zilei de 21 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2020 spune că astăzi se formează Luna Nouă în zodia Rac, fenomen însoțit și de o Eclipsă inelară de Soare.

În această dimineață se va forma Luna Nouă în zodia Rac, eveniment astrologic însoțit de o Eclipsă inelară de Soare care va fi vizibilă și din România, cu toate că nu vom avea ocazia de a ne bucura de o imagine spectaculoasă deoarece discul Soarelui va fi foarte puțin acoperit. Momentul de eclipsă solară este ora 9:41 dimineața.

Luna Nouă este un moment care simbolizează noile începuturi, aduce oportunități și deschide uși, însă de această dată, fiind vorba de o Eclipsă de Soare, va aduce situații și evenimente de natură karmică, mai exact, ceea ce vom trăi acum nu putem controla, ci este adus de Destin pentru a ne repoziționa pe sensul vieții. Acesta spect se petrece pentru că sunt implicate Nodurile Lunare, cele care constituie Axa Destinului, drumul karmic, și care acum s-au mutat pe direcția Săgetător-Gemeni.

Efectele acestei Eclipse de Soare în Rac nu vă așteptați să le resimțiți imediat, ci ele se vor petrece pe o durată de aproximativ jumătate de an, timp în care vom avea parte de surprize, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în sectoarele de viață în care se petrece Luna Nouă.

Cei mai impactați de această Eclipsă inelară de Soare sunt Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii, mai ales cei care sunt născuți în primele zile ale zodiei sau care au planete în harta natală în aceste zodii, dar și Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, mai ales cei care sunt născuți în ultimele zile ale zodiei sau au planete importante în aceste semne în astrograma natală. Leii vor simți și ei din plin efectele, fiind guvernați de Soare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate legate de familie, de locuință sau de trecut. Posibil ca unii nativi să recupereze un bun de patrimoniu sau să se confrunte cu situații din trecut menite să-i repună pe un nou drum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se muta într-o casă nouă, de a-și schimba domiciliul sau, cel puțin, de a discuta despre asta pentru a o pune în aplicare în viitor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de surprize și evenimente neașteptate care vizează sectorul comunicării, al studiului și al dplasărilor pe distanțe scurte. Nativii pot primi vești surprinzătoare, pot afla secrete, pot descoperi informații importante și, totodată, pot cunoaște persoane noi, cu impact în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să evite deplasările care nu sunt obligatorii sau să le facă cu maxim de prudență.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate, chiar răsturnări de situație, în sectorul financiar. Nativii se pot aștepta la schimbări salariale, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se concentrexe foarte mult pe ocazia de a-și valorifica, de a-și monetiza un talent, o abilitate cu care au fost înzestrați.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de formarea momentului de Lună Nouă însoțită de Eclipsa de Soare întocmai în zodia lor și poate aduce noi începuturi legate de viața personală, de personalitatea lor, dar și surpize în relațiile cu cei din jur, în special în relațiile amoroase. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să arate adaptabilitate și să aibă curaj să lase trecutul în spate, cu ancorele lui. Posibil ca unii nativi să perceapă pe moment ca fiind nefericite întâmplările trăite, însă pe viitor să le înțeleagă marele beneficiu, rostul măreț pentru care s-au petrecut, iar acest aspect se va petrece mai ales în cazul acelor Raci care nu sunt pregătiți de evoluție.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să resimtă efectele Eclipsei de Soare în Rac la un nivel foarte profund, psihic și emoțional. Nativii se pot confrunta cu trecutul, pot avea surpriza ca o persoană să se întoarcă în viața lor sau o experiență să se repete, iar acestea revin cu scopul de a fi vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia nativilor de a se vindeca de o frică, o traumă, un viciu, o obsesie. Posibil să se întâlnească cu persoane din trecutul karmic, din vieți anterioare cu care au de rezolvat situații acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de surprize și evenimente neașteptate legate de prietenii, răsturnări de situație legate de anturaj, fapt care poate aduce inclusiv ocazia de a cunoaște oameni noi și a se integra în cercuri noi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce oportunitatea de a demara un proiect, de a primi o șansă legată de un proiect avut.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize, oportunități și răsturnări de situație în carieră. Nativii pot primi o funcție mult dorită, pot primi șansa de a face un pas măreț pentru atingerea unui obiectiv profesional, pot schimba direcția în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă multă grijă la imaginea lor la reputație, la modul în care se expun în fața altora. Echilibrul între profesie și familie este important de găsit.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de situații surprinzătoare și evenimente neașteptate cu rolul de a aduce schimbări de percepție, de mentalitate, cu rolul de a aduce un nou vibe principiilor după care se ghidează nativii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se înscrie la un curs, de a obține o diplomă sau de a pune în practică ceea ce au învățat până acum, de a-i învăța pe alții ceea ce știu.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate legate de sectorul financiar, fiind vorba în special de banii și bunurile materiale pe care le dețin cu alții, cu familia, cu partenerul de viață. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, pot valorifica un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a a trăi experiențe noi în viața de cuplu, în viața intimă.

Horoscop zilnic Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn această Lună Nouă și Eclipsă de Soare din Rac se va forma întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată, al căsătoriei și al relașiilor de afaceri, al parteneriatelor profesionale. Nativii se pot aștepta la noi începuturi în aceste zone, la surprize, oportunități și evenimente neplanificate cu scopul de a-i pune față în față cu menirea lor pe pământ. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să le schimbe viața, personală sau profesională.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de surprize, oportunități și evenimente neașteptate în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot avea de-a face cu schimbări de program, de sarcini și responsabilități la locul de muncă, cu schimbarea stilului de viață și a modului în care se raportează la muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să se odihnească mai mult și să evite stresul psihic, suprasolicitarea nervoasă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea fenomenului de Lună Nouă însoțit de Eclipsă de Soare întocmai în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților relaxante și creative. Pentru acești nativi poate fi vorba de surprize, oportunități și evenimente neașteptate în dragoste, poate o nouă relație, poate rezolvarea unui conflict vechi în actuala relație, poate unii nativi se decid sau devin părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a da curs unui talent, unei pasiuni, de a se evidenția printr-o activitate artsitică.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22 – 28 IUNIE 2020. SĂGETĂTORII AU PARTE DE ACȚIUNE ÎN DRAGOSTE

Parteneri
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli? Ministerul Sănătății a spus clar
Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli?...
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are deloc rețineri
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică...
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu
UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți din Marea Britanie
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Alertă la granița cu Ungaria! Situația s-a complicat rapid la ieșirea din țară
Alertă la granița cu Ungaria! Situația s-a complicat rapid la ieșirea din țară
Vremea se strică. Cod Galben de fenomene meteo extreme
Vremea se strică. Cod Galben de fenomene meteo extreme
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid!  Care este cauza deceselor
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid! Care este cauza deceselor
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată…
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o...
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei doi. Au ținut totul ascuns, dar acum s-a aflat ce se întâmplă între ei VIDEO
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta bruneta în vacanță
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
"Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și...
„Fundul sus
„Fundul sus"! Bianca Drăgușanu din Marea Britanie, apariție incendiară: Fotografiată în bikini minuscul
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata...
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt, Georgiana
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt,...
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din Neamț unei eleve
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din...
Cât costă noua Dacia Logan cu transmisie automată și ce dotări de top poți pune pe mașină? Adio Logan ieftin!
Cât costă noua Dacia Logan cu transmisie automată și ce dotări de top poți pune...
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când a deschis ușa? A regretat pe loc
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când...
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE SĂPA L-A FĂCUT SĂ SUNE DIRECT LA 112
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...