Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018. Capricornii pot încheia o relație

Publicat: 22/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot pune punct unei povești de iubire care nu mai funcționează.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de activitățile gospodărești. Nativii vor dori să pună totul în ordine în locuință, să facă mici modificări de natură să le sporească confortul și vor evita ieșirile, dar și vizitele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să poarte dialoguri optimiste, constructive cu membrii familiei.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se preocupă să rezolve o situație de ultim moment care a apărut pe neașteptate și care poate avea legătură cu locul de muncă. Nativii și-ar putea schimba niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur nu favorizează comunicarea, iar nativii nu doar că se retrag din dialoguri, dar refuză să vorbească inclusiv cu rudele și partenerul de viață. Moment de liniște.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de situația financiară care nu este deloc pe placul lor. Posibil ca o sumă de bani primită să nu reflecte munca lor și nativii să fie nemulțumiți și frustrați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să reducă din cheltuieli ți să-și facă niște calcule pe termen lung.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de dezamăgiri legate de relația lor sau de persoana iubită. Dintr-o dată pot vedea întreg contextul cu alți ochi. Dialoguri tensionate și injurii. Moment al emoțiilor intense. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cre să-și întoarcă atenția către zona artistică și să dea frâu liber talentelor cu care au fost înzestrați.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu își vor reprima niște emoții doar pentru a nu da naștere altor conflicte în familie. Nativii nu se simt în apele lor și resimt acut nevoia de somn, odihnă și liniște. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se îndepărteze de persoanele cicălitoare și să evite sarcinile și activitățile suprasolicitante.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se vor îndepărta de anumite persoane din anturaj care în ultimul timp le-au cam dat planurile peste cap. Totodată, nativii pot pune punct unei relații de prietenie destul de încercată în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și să-și îndrepte atenția către ceea ce-i face cu adevărat fericiți.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță evită socializarea și refuză să se implice în activități de grup. Nu sunt excluse unele sentimente de antipatie pe care le pot dezvolta față de persoanele cu care intră în contact, mai ales dacă este pentru prima dată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite stresul.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea interpreta unele mesaje greșit și de aici pot porni adevărate lupte, manifestații contra celor vizați. Pe de altă parte, pot căuta nod în papură persoanei iubite și pot anula planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu ia decizii importante în această perioadă deoarece pot fi greșite, mai ales dacă sunt luate sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot primi sume de bani cu titlu de cadou sau bunuri materiale de valoare. Nativii pot aborda subiecte financiare în discuțiile cu rudele și pot lămuri o situație legată de o moștenire sau un bun pe care-l dețin la comun. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să fie mai calmi, mai înțelegători și mai toleranți în special cu persoanele mai în vârstă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu sunt dispuși la compromisuri dacă acestea vizează persoana iubită. Este posibil ca nativii să-și pună la zid partenerul și să-i ceară respectarea unor drepturi și obligații. Dacă nu vor obține ceea ce-și doresc (cu toate că nu se vor lăsa înduplecați de vorbe) vor deveni radicali în decizii. Atenție! Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează despărțirile și rupturile bruște.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi preocupați de o problemă ce ține de locul de muncă. În unele cazuri pot fi testați de superiori și forțați să îndeplinească o sarcină care nu numai că nu corespunde cu fișa postului, dar va trebui rezolvată în timpul lor liber. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie prudenți și să lase contextul să se desfășoare, mai ales dacă este pentru prima dată când vine o astfel de cerință.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești sunt dezamăgiți de propriile lor alegeri și decizii, iar contextul se conturează în zona sentimentală. Nativii pot simți că au dat greș la acest capitol, că au pierdut oportunități și persoane minunate, iar eșecul va fi resimțit și mai dur dacă sunt singuri în această perioadă când toată lumea se întoarce la familie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să întoarcă acest tumult sufletesc în beneficiul lor și să creeze lucruri frumoase în jur. Nu degeaba se spune că adevărata artă se naște din durere.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...