Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 februarie 2019. Taurii intră în conflicte cu partenerul de viață

Publicat: 23/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 februarie 2019. Taurii intră în conflicte cu partenerul de viață

Horoscopul zilei de 24 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de conflicte cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec își fac niște calcule în încercarea de a-și reechilibra situația financiară prin reducerea cheltuielilor. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la acest capitol deoarece contextul astrologic al momentului poate afvoriza pierderea unei sume de bani sau chiar furtul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la interesele pe care le au cei din jur vizavi de ei. Ar putea fi vorba strict de interese materiale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea afla în fața unor ostilități, unor critici, reproșuri și acuze din partea unor persoane de care sunt legați cu acte. Nativii pot intra în conflicte cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri și va părea aproape imposibil să ajungă la un consens. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să amâne negocierile și să nu ia decizii de moment, impulsive, pe care mai târziu le-ar putea regreta.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o stare de sănătate mai puțin bună. Nativii se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător, se pot simți obosiți și fără prea mare chef de distracție sau socializare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra afecțiunilor de natură endocrină care se pot manifesta acum. Nu sunt excluse inflamațiile și infecțiile, mai ales în zona capului.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot traversa o etapă mai puțin plăcută din punct de vedere afectiv și emoțional. Nativii se pot lăsa răscoliți de amintiri, se pot frământa cu privire la unele alegeri din trecut și toate acestea se conturează cu atât mai mut cu cât în prezent se simt neîmpliniți din punct de vedere sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să se reîntâlnească cu un fost partener, o persoană care și-a lăsat amprenta asupra lor în trecut.

Citește și:  Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie 2019. Balanțele își întâlnesc marea iubire

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de conflicte majore cu membrii familiei, în special cu părinții și pot primi acuze și reproșuri pentru niște acțiuni recente. Nativii nu se pot concentra pe treburile gospodărești și sarcinile casnice care le revin și acesta poate fi un punct sensibil care va declanșa scandalul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce inclusiv reproșuri din partea celor dragi legate de partener sau de locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de un conflict interior cauzat de unele idei pe care, desi le-au susținut cu înverșunare în fața altora, simt că nu-i mai reprezintă. Provocările sufletești și afective nu vor lipsi și nativii vor fi puși în situația de a alege moralitatea sau distracția de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra în conflicte majore cu cei din jur din cauza unor viziuni diferite, în special dacă au legătură cu credința, spiritualitatea, religia.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de conflicte legate de zona financiară, mai exact de banii pe care îi dețin împreună cu alte persoane. Acest aspect poate aduce tensiuni în familie legate de un bun comun, de o moștenire, dar și tensiuni cu persoana iubită, fie în cadrul unui partaj, fie dacă au banii și cheltuielile la comun. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și refacă niște calcule și să rezolve pe cale amiabilă neînțelegerile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii în semnul lor și acest aspect le aduce energie, bună dispoziție și un grad mai mare de sensibilitate. Nativii vor fi determinați și motivați să-și atingă scopurile și vor avea răbdarea necesară pentru asta. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai înțelepți în abordarea problemelor parteneriale deoarece pot da naștere unor discuții în contradictoriu cu persoana iubită.

Citește și: Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o etapă de analiză, de reevaluare a unor persoane, acțiuni, evenimente petrecute în viața lor. Nativii se vor simți sufocați de gânduri, de amintiri care le vor reveni brutal în minte și de care nu vor reuși să se debaraseze prea ușor, cel puțin până nu vor reuși să-și restabilească sistemul de valori și principii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot fi dezamăgiți de propriile lor decizii din trecut, însă îi sfătuiește să vadă totul ca pe o lecție pe acre trebuie să o învețe.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi dezamăgiți de niște prieteni, de atitudinea pe care aceștia o adoptă într-o situație care-i vizează în mod direct pe nativi. Posibil să-și piardă încrederea în persoane dragi în urma unei descoperiri, în urma aflării unui secret. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să analizeze cu mai multă atenție intențiile pe care le au persoanele din anturaj și să nu se grăbească să bage mâna în foc pentru nimeni..

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot primi vești legate de un proiect, fie de la locul de muncă, fie personal. Preocuparea nativilor pentru carieră este primordială și încercă pe toate căile să-și îmbunătățească statutul, în unele cazuri doar pentru a face o demonstrație cuiva (sau doar lor înșiși). Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se concentreze pe zona profesională, însă să nu-și neglijeze îndatoririle față de familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor încerca din răsputeri să rămână echilibrați, să rămână ancorați în realitate și fideli propriilor idei și concepții. Nativii vor trece printr-o furtună interioară și deși vor simți nevoia să se detașeze de unele credințe, nu vor avea curajul să ia o decizie acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și traseze o direcție de viitor și să încerce să o urmeze.

Citește și...