Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018. Racii au sentimente de deja-vu

Publicat: 26/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac au parte de trăiri și sentimente de deja-vu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea astăzi ocazia să se odihnească și să-și pună ordine în gânduri. Nativii vor fi foarte toleranți la tot ce se petrece în jurul lor, chiar detașați de situațiile care pot apărea pe parcursul zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a petrece mai mult timp cu ei înșiși și ar trebui să profite de momente pentru a-și face planuri pe termen lung.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur petrec timp cu prietenii cu care se simt pe aceași vibrație energetică, evitând persoanele negativiste și antipatice. Nativii se orientează puternic către latura spirituală, chiar religioasă a vieții și se pot implica în acțiuni umanitare, caritabile, filantropice. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să afle răspunsuri la niște întrebări care-i frământă de ceva vreme.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de niște acte, contracte care trebuie legalizate, semnate sau depuse. În unele cazuri poate fi vorba de niște discuții legate de procese juridice, de litigii sau partaje. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să adopte o poziție verticală, morală și decentă într-un astfel de context.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot avea sentimente de deja-vu față de o persoană cunoscută întâmplător. Nativii pot rămâne îngândurați și se pot interesa despre trecutul acesteia trezind suspiciuni în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă doza de spiritualitate de care au nevoie pentru a-și elucida unele dileme și confuzii avute.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu își fac griji cu privire la situația financiară. Nativii fie au cheltuit prea mult pe cadourile de Crăciun, fie cineva le-a cerut urgent o sumă de bani sau posibil returnarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se streseze din acest motiv, ci să abordeze cu calm și diplomație situația. Se întrevede un mic noroc financiar către seară.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea reuși să rezolve o situație care vizează membrii familiei. În unele cazuri poate fi vorba de niște acte, iar în alte cazuri se poate discuta despre o moștenire, un partaj. Dacă-și dau interesul, este o ocazie bună să reușească să-i convingă pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie diplomați în dialog, dar și să dea dovadă de obiectivitate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au o stare psihică și emoțională foarte bună. Nativii vor fi puși pe glume și vor fi ironici în sensul pozitiv și haios al situației. Momente de melancolie, dar cu impact pozitiv asupra stării generale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce mulțumire sufletească și împăcare cu trecutul.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să primească mici cadouri, bunuri materiale, atenții din partea unor parteneri, asociați, colaboratori. Nativii vor fi destul de norocoși în toate acțiunile pe care le întreprind astăzi, însă nu este recomandat să forțeze mâna destinului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă șansa de a se reîntâlni cu persoane dragi din trecut, posibil foste iubiri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se vor preocupa de o situație legală care are legătură cu activitatea profesională. Nativii pot întocmi acte, pot da declarații, pot legaliza documente. Stare generală de nemulțumire legată de carieră sau situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie foarte atenți la tot ceea ce semnează și ce aprobă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn resimt din plin nevoia de odihnă, de liniște, de stabilitate emoțională și relaxare psihică. Nativii își pun ordine în gânduri, fără a acționa și își trasează noi coordonate de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se detașeze de întâmplările recente care le-au amprentat viața astfel încât să aibă o viziune obiectivă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a ascunde niște întâmplări din trecutul lor sau, în unele cazuri, de a le da alte conotații. Atenție! Din greșeală pot dezvălui unele secrete (personale sau nu) și pot isca valuri de comentarii, unele agresive și jignitoare, alte cu tentă de reproș. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la dialog și la modul în care comunică cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești nu vor mai tolera în jurul lor persoane care nu-i reprezintă și-i împiedică în evoluția personală, posibil chiar profesională. Nativii renunță fără nicio părere de rău la prieteni și colegi de muncă și își vor spune decizia fără menajamente, mai ales dacă aceștia, la rândul lor, și-au permis să fie abuzivi în relația cu nativii Pești. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu jignească și să nu fie răutăcioși în argumentarea poziției adoptate.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

 

 

 

Citește și...