Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 mai 2019. Capricornii au parte de frământări sufletești

Publicat: 28/05/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 mai 2019. Capricornii au parte de frământări sufletești

Horoscopul zilei de 29 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot fi copleșiți de frământări sufletești.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și energia le va crește simțitor și tendința va fi de a o canaliza către locul de muncă. Din dorința de a ieși în față, de a se face remarcați, își pot asuma sarcini și responsabilități cărora să nu le facă față și să fie nevoiți să stea peste program. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le susține capacitatea de concentrare și puterea de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi favorabilă în plan psihic și emoțional. Nativii își pot pune ordine nu doar în idei, și aici ne referim la cele profunde, ci și în sentimente. Vor simți că ceea ce era dureros, nociv în interiorul lor se va dizolva și astfel vindecarea nu va întârzia să apară. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține să ia decizii și să facă schimbări.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea șansa de a se face remarcați la locul de muncă, de a primi un comision, de a prelua un proiect, oricum se întrevede o situație profesională care le poate aduce unele îmbunătățiri financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și pună în practică ideile și ambițiile într-un mod diplomat și înțelept.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac nu prea au cheful și starea necesară să-i asculte pe ceilalți, mai ales pe părinți, pe membrii familiei cu care locuiesc sub acelați acoperiș. Nativii vor evita să se dedice activităților care au legătură cu locuința, mai ales dacă vor fi nevoiți să-și consume energie astfel. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să rezolve niște chestiuni administrative pe care le-au amânat și pe care au tendința din nou să le amâne.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie mai comunicativi cu persoana iubită și să-și exprime mai direct, mai sincer și mai fără teamă sentimentele. Nativii pot avea senzația că partenerul le inhibă emoțiile, însă nici ei nu par pregătiți să le pună pe tavă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere s-și dea frâu liber noilor experiențe de viață care le apar în cale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea impedimente de natură organizatorică. Nativii cu greu vor reuși să-și pună în ordine planurile și nu este exclus ca multe dintre proiecte să le lase neîncheiate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce lipsuri și nemulțumiri de ordin financiar.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a deveni perfecționiști, ceea ce nu este un aspect negativ, atâta timp cât nu este dus la extrem. Se recomandă prudență în comunicarea cu partenerii de afaceri, în negociei și în noile asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie echilibrați și raționali în decizii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea mici conflicte și tensiuni cu persoana iubită. Neînțelegerile pot porni de la contraargumente și idei diferite și pot degenera până la reproșuri și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion recomandă calm, relaxare și abordarea activităților distractive, sportive, a plimbărilor în natură.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător nu sunt prea mulțumiți de situația din portofelul personal și pot apela la ajutorul familiei. De aici și până la un conflict cu părinții nu va fi cale lungă, așa că horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dea dovadă de diplomație. Unii nativi pot cheltui bani pentru a cumpăra ceva în locuință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se pot simți apăsați de gânduri, de amintiri și nu este exclus ca persoane din trecut să se reîntoarcă în viața lor pentru a le zbuciuma emoțiile, dar și pentru a le ridica niște semne de întrebare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să caute optimismul și entuziasmul în jurul lor și să nu se lase copleșiți de frământările sufletești.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de idei inspirate, ingenioase și revoluționare pe care, dacă ar avea curaj să le pună în practică, ar putea constata că se pot transforma în surse de venit suplimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă încredere în ei înșiși, dar mai ales în intuiție.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești tind să acorde prea multă încredere celor din jur și să uite că nu toți împart aceleași calități morale ca ei. Se cere mai multă prudență în zona financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot pierde o sumă de bani, pot fi păcăliți, înșelați sau chiar furați.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 27 MAI – 2 IUNIE 2019. PEȘTII POT PIERDE SUME DE BANI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2019

Citește și...