Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 august 2019. Lună Nouă în zodia Fecioară

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 august 2019. Lună Nouă în zodia Fecioară

De: A.N. 29/08/2019 | 21:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 august 2019. Lună Nouă în zodia Fecioară
Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 30 august. Zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 30 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Fecioară este cea mai benefică lunație a anului 2019. În plus, este a doua Lună Nouă care se formează în luna august, eveniment astrologic destul de rar întâlnit, și este deosebit de impactantă pentru toate zodiile, amprenta sa fiind una pozitivă.

Luna Nouă se produce în conjuncție cu Soarele, dar și cu planetele Venus, Marte și Mercur, aflate, de asemenea, în zodia Fecioară și formează aspecte benefice, de susținere, cu Saturn, Pluton și Uranus, prin urmare efectele sale, care se vor resimți pe o perioadă de aproximativ un an de aici înainte, vor fi de bun augur pentru toate zodiile. Este vorba de noi începuturi și de schimbări remarcabile pe care fiecare nativ le va trăi într-un anume sector de viață, schimbări care vor fi de durată.

La modul general, Luna Nouă în Fecioară aduce noi începuturi legate de muncă și sănătate, aduce dorința de schimbare profesională, fie a traiectoriei în carieră, fie a locului de muncă, dar și dorința de schimbare a stilului de viață, motiv pentru care este recomandat să începem diete acum, să începem antrenamente sportive și să nu neglijăm odihna, pentru că această lunație vine cu foarte multă energie.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Luna Nouă din Fecioară va aduce un nou început legat de muncă și sănătate, prin urmare foarte mulți nativi vor fi determinați acum să-și schimbe locul de muncă (și vor găsi unul mai bun), să caute să-și reechilibreze stilul de viață prin eliminarea stresului și reorganizarea sarcinilor cotidiene. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o veste surprinzătoare din partea șefilor, superiorilor sau colegilor de muncă. Perioadă favorabilă noilor povești de dragoste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de un nou început în sectorul iubirii. Dacă vorbim de nativi singuri, aceștia își pot întâlni partenerul de viață, iar dacă vorbim de nativi aflați în relații solide, atunci poate fi vorba de aducerea pe lume a unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să lucreze mai mult la transformarea unei pasiuni în sursă de venit, să se focuseze pe un talent care le poate deveni profesie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Luna Nouă în Fecioară va impacta sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de începuturi remarcabile. În timp ce unii decid să-și construiască o familie, alții decid să-și cumpere o casă sau să-și schimbe domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le susține studiul și dezvoltarea personală și nu este exclus să primească vești bune din străinătate care să contureze noi începuturi profesioanale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă din Fecioară în sectorul comunicării și al studiului. Nativii vor reuși să se înscrie la un curs mult dorit, să învețe ceva nou care-i poate ajuta în dezvoltarea personală. Activitățile intelectuale pot avea parte de succes acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești suprinzătoare și emoționante de la persoane dragi, apropiate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Leu această lunație vine cu noi începuturi financiare. Nativii pot primi oferte și oportunități în toată această perioadă care să le îmbunătățească remarcabil veniturile. Poate fi vorba de bani veniți din străinătate sau o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de schimbări de principii legate de modul de administrare a finanțelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această Luna Nouă întocmai în semnul lor, iar acest aspect le va aduce energie, determinare, simț de răspundere, dar mai ales interes pentru propria lor persoană. O serie de principii vor fi lăsate în spate și vor simți nevoia să aducă îmbunătățiri legate de stilul de viață. Comunicarea va fi excelentă, iar Fecioarele își vor exprima cu convingere sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce nun nou început în zona relațională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Balanță această Lună Nouă va deschide ușa trecutului și va aduce o nouă viziune a ceea ce a fost, aspect care, implicit poate însemna vindecare, inclusiv vindecarea unei iubiri mai vechi. Este o perioadă favorabilă să-și pună ordine în gânduri și să-și elimine fricile. O poveste de dragoste se poate naște în această perioadă și nu este exclus ca persoana să facă parte din cercul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie răbdători și focusați pe propria persoană.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Nativii din zodia Scorpion au șansa unui nou început, fie într-o relație de prietenie, fie într-o relație de iubire. Este o perioadă favorabilă să se elibereze de frici, temeri și angoase și mai ales să facă bani. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să demareze un nou plan de viitor cu favorabile repercusiuni financiare. Sexualitatea va fi un punct forte al perioadei analizate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul socio-profesional. Nativii vor avea la dispoziție timp pentru a face un salt în carieră, pentru a avansa într-o funcție și pentru a se face remarcați, fie la locul de muncă, fie în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă grijă la imaginea profesională pentru că există riscul unui conflict de interese sau, în unele cazuri, pot izbucni conflicte mai vechi, din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi dornici să învețe lucruri noi și să călătorească în interes spiritual. O serie de principii și convingeri de viață noi pot lua naștere acum. Tot ceea ce vor demara nativii acum va fi menit să le aducă succes profesional și bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai chibzuiți în acțiuni și mai puțin cheltuitori.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Vărsător această Lună Nouă va aduce noi începuturi financiare. Nativii pot primi sume de bani neașteptate, moșteniri, aprobările unor investitori, aprobarea unui credit, dar și noi începuturi legate de iubire și aspirații profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce interes vizavi de noi domenii de studiu care să-i ajute în ascensiune, dar și vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 august 2019

Celor născuți în zodia Pești, această lunație le va aduce noi începuturi în sectorul partenerial, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii de afaceri. Nu sunt exclus să apară o cerere în căsătorie în toată această perioadă. În plus, nativii vor simți nevoia să-și construiască propria familie. Acolo unde lucrurile nu mai funcționează (personal sau profesional) și nativii simt că nu pot evolua, se va încheia un capitol. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai realiști în conturarea aspirațiilor de viitor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 2 – 8 SEPTEMBRIE 2019. CAPRICORNII AU NOROC LA BANI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Tags:
Parteneri
Informația momentului despre COVID! Este un moment istoric pentru milioane de oameni. România se află în pregătire
Informația momentului despre COVID! Este un moment istoric pentru milioane de oameni. România se află...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă...
 Prezentatoarea de la Antena 1 este însărcinată din nou
Prezentatoarea de la Antena 1 este însărcinată din nou
Exclusiv. Mlionarul Ioan Niculae, în stare critică la ”Victor Babeș”! Este la Terapie Intensivă cu COVID-19!
Exclusiv. Mlionarul Ioan Niculae, în stare critică la ”Victor Babeș”! Este la Terapie Intensivă cu...
Cum te poți îmbolnăvi stând în casă. Praful și chimicalele la care ești expus zi de zi în confortul locuinței
Cum te poți îmbolnăvi stând în casă. Praful și chimicalele la care ești expus zi...
Alimentul care dăunează inimii. Consumul trebuie redus rapid, chiar din acest moment
Alimentul care dăunează inimii. Consumul trebuie redus rapid, chiar din acest moment
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
Kim Jong-Un a dat cel mai sinistru ordin. Ce fac nord-coreeni de Sărbători
Kim Jong-Un a dat cel mai sinistru ordin. Ce fac nord-coreeni de Sărbători
Vremea se schimbă RADICAL! Alertă de la ANM
Vremea se schimbă RADICAL! Alertă de la ANM
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Sărbătoare mare în ajun de Sfântul Andrei. Calendar ortodox 29 noiembrie
Sărbătoare mare în ajun de Sfântul Andrei. Calendar ortodox 29 noiembrie
Restricții până în primăvară! Lovitură pentru sute de mii de români. Nu au încotro
Restricții până în primăvară! Lovitură pentru sute de mii de români. Nu au încotro
Dacă e adevărat, totul e terminat. Stăpânul Europei și-ar fi dus diabolicul plan la final
Dacă e adevărat, totul e terminat. Stăpânul Europei și-ar fi dus diabolicul plan la final
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Zodiile care vor fi fericite
Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. Zodiile care vor fi fericite
Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Vești bune! Rata de infectare a începu să scadă în acest mare județ
Vești bune! Rata de infectare a începu să scadă în acest mare județ
Lino Golden a dispărut de pe internet după operație! „Din păcate...” Anunțul făcut de Mario Fresh
Lino Golden a dispărut de pe internet după operație! „Din păcate...” Anunțul făcut de Mario...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Situație incredibilă la o companie aeriană! O stewardesă s-a oferit să întrețină relații intime cu pasagerii
Situație incredibilă la o companie aeriană! O stewardesă s-a oferit să întrețină relații intime cu...
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat actorul, după ce s-a vindecat de COVID-19
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat...
Cât timp vom mai purta masca de protecție. Anunțul făcut de experţi
Cât timp vom mai purta masca de protecție. Anunțul făcut de experţi
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat, a vrut să ajungă preot, arhitect si s-a înrolat şi în marină, apoi a pornit un business de miliarde
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Fotografii șocante cu fosta soție a lui Tzanca Uraganu, bătută în ultimul hal: „A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!”
Fotografii șocante cu fosta soție a lui Tzanca Uraganu, bătută în ultimul hal: „A fost...
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană apropiată
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană...
90% dintre șoferi nu știu să răspundă la această întrebare!
90% dintre șoferi nu știu să răspundă la această întrebare!
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Ai probleme cu acneea? Atunci ar trebui să consumi mai des aceste ceaiuri
Ai probleme cu acneea? Atunci ar trebui să consumi mai des aceste ceaiuri