Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iulie 2020. Lună Plină și Eclipsă de Lună în zodia Capricorn

Publicat: 04/07/2020 | 20:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iulie 2020. Lună Plină și Eclipsă de Lună în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 5 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de o Lună Plină și o Eclipsă parțială de Lună întocmai în semnul lor.

La prima oră a dimineții se va forma Luna Plină în zodia Capricorn, fenomen astrologic însoțit de o Eclipsă parțială de Lună. Luna Plină este un moment al încheierilor, un moment în care o situație ajunge la apogeu și se culeg roadele, un moment în care se încheie un capitol pentru a face loc altuia să se deschidă.

Dat fiind că această lunație este însoțită de o eclipsă, din punct de vedere astrologic este vorba despre o situație karmică, o situație în care liberul arbitru este diminuat. Vom fi puși în fața unor surprize, chiar răsturnări de situație, în fața unor evenimente neprevăzute și neașteptate, care au rolul de a ne apropia mai mult de evoluție, de sensul vieții, motivul pentru care am venit pe pământ.

Cei mai impactați vor fi Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii, dar și Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, dat fiind că în eclipse întotdeauna este implicată Axa Nodurilor Lunare, care  tocmai s-a mutat în zodiile Săgetător-Gemeni. De asemenea, fiecare persoană în parte va fi impactată în acel sector de viață care corespunde Capricornului în astrograma natală. Impactul eclipsei poate fi resimțit pe o perioadă de trei luni de acum înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de tumult în zona profesională. Nativii pot avea surprize legate de carieră, pot apărea schimbări la locul de muncă sau în modul în care-și exercită profesia. Pentru unii nativi poate fi vorba de un context care să-i forțeze să se îndrepte către atingerea celor mai înalte țeluri și aspirații profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie foarte atenți la imagine și să dea dovadă de mai multă responsabilitate, mai ales dacă ocupă o funcție importantă.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot fi impactați în sectorul studiilor, al filozofiei de viață și al călătoriilor. Posibil să aibă parte de suprize legate de obținerea unei diplome, să fie nevoiți să-și pună în folosință un atestat sau să-și obțină unul. Posibile vești din străinătate sau legate de o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționeză că pot avea parte de evenimente care să le schimbe gândirea, mentalitatea, principiile.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de unele surprize, evenimente neașteptate ce țin de sectorul financiar, în special fiind vorba de banii pe care-i dețin împreună cu ceilalți. O răsturnare de situație care vizează un credit, împrumut, partaj, litigiu, proces poate să apară. Mulți nativi vor conștientiza acum că nu se pun în valoare suficient. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează să fie atenți la acte. Cei care au relații extraconjugale sau aventuri le pot încheia.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize și schimbări, răsturnări de situație în sectorul relațiilor, indiferent că vorbim de relația de cuplu, cu asociații sau partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot exista tensiuni majore, iar nativii se pot retrage dintr-un astfel de context în care nu se simt apreciați și valorificați.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi martorii unor schimbări care au legătură cu locul de muncă, cu modul în care-și desfășoară sarcinile și activitățile. Atenție la problemele de sănătate care pot izbucni acum, mai ales dacă nativii nu-și gestionează corect timpul liber. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă responsabilitate și să aducă îmbunătățiri în stilul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi impactați de Eclipsa de Lună în sectorul iubirii și al copiilor, astfel că nativii se pot aștepta la tot felul de evenimente care să-i maturizeze și responsabilizeze cu privire la modul în care-și manifestă sentimentele și la atenția acordată copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai perseverenți în legătură cu o activitate artistică și creativă pe care o au. Este o zi bună pentru relaxare și distracție.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor resimți tumult și tensiune în relațiile cu cei dragi, cu familia, în special cu părinții. Nativii pot avea parte de evenimente surpriză în legătură cu cei dragi, poate fi vorba de evenimente care să-i responsabilizeze cu privire la familie, la ideea de cămin.  Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce vești surpriză legate de o casă, de o schimbare de domiciliu. Este momentul ca nativii să depășească trecutul.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la comunicare pentru că pot dezvălui sau afla secrete importante. Nativii pot avea parte de vești surprinzătoare, de surprize legate de acte, documente, sau de o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a afla niște secrete de familie.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de surprize, evenimente neașteptate legate de sectorul financiar. Nativii își pot schimba modul de raportare la bani, la felul în care-i câștigă și îi cheltuie sau îi investesc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce unor nativi ocazia de a-și pune în valoare mai mult niște calități și talente, de a le valorifica.

Horoscop zilnic Capricorn

Eclipsa parțială de Lună se petrece întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de evenimente pe care să le resimtă intens la nivel emoțional, să le aducă trăiri intense și o nouă viziune asupra viitorului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia să încheie un capitol de viață, poate chiar o relație.

Horoscop zilnic Vărsător

Eclipsa de Lună din Capricorn poate încheia un capitol legat de trecut, poate dizolva frici și temeri ale celor născuți în zodia Vărsător care au legătură cu o problemă de sănătate sau cu un loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce mult tumult psihic, mult surmenaj și este de preferat să facă o introspecție sinceră pentru a vedea care este cauza problemelor, a inhibițiilor, a viciilor și astfel să o rezolve.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă parte de evenimente care să pună în evidență adevărata față a unor prieteni și astfel nativii să încheie acele relații cu cei cu care nu mai rezonează. Atenție la comunicarea cu cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia să finalizeze niște proiecte, planuri de viitor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 IULIE 2020. GEMENII VINDECĂ O RANĂ SENTIMENTALĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2020