Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 5 mai 2018. Gemenii sunt puși în fața unei provocări

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 5 mai 2018. Gemenii sunt puși în fața unei provocări

De: Cristian Blanuta 04/05/2018 | 21:04
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 5 mai 2018. Gemenii sunt puși în fața unei provocări
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 5 mai 2018. Gemenii sunt puși în fața unei provocări

Horoscopul zilei de 5 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 mai 2018 spune că sistemul de valori al Fecioarelor va fi dat peste cap.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Chiar dacă este împotriva firii tale, astăzi nu este un moment favorabil în care să îți impui punctul de vedere și în care să îți dorești ca totul să se învârtă în jurul tău și a propriilor nevoi! Axează-te pe dorințele partenerului de viață și fii atent la toate detaliile din spatele a ceea ce ți se spune sau ți se arată! Este indicat să fii mult mai receptiv și empatic și să acționezi către binele comun al cuplului si a iubirii!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Este indicat ca astăzi să privești tabloul de ansamblu al vieții tale și să nu mai despici firul în patru! Stabilește-ți noi priorități și idealuri și găsește în ceea ce faci bucuria de a merge mai departe. O veste pe care ți-o dă un prieten te poate neliniști, dar nu lua lucrurile în tragic. Aparențele pot fi de cele mai multe ori înșelătoare, așa că privește dincolo de ele și caută esența sau profunzimea lor! Dacă sănătatea îți joacă feste apelează la remedii naturiste și nu la medicamente!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Astăzi ești pus în fața unei provocări ce vine din partea prietenilor! Nu da curs unor situații care nu îți sunt confortabile doar ca ceilalți să aibă o anume părere despre tine! Stabilește-ți cu claritate limitele și comunică-le cu tărie. Mai mult ca sigur vei fi apreciat pentru această atitudine! În sfera carierei, unii colaboratori își pot arăta insatisfacția față de un proiect! Fii sincer cu tine și nu lua totul ca pe un afront personal!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Indiferent dacă o situație cu care te confrunți în prezent pare sumbră la prima vedere, spiritul tău deschis și jovial va ști cum să ii facă față și să o depășească! Înfruntă-i cu încredere pe cei care îți creează neplăceri, fără a da curs unor conflicte care nu își au rostul în viața ta! Investește timp într-o activitate care îți face plăcere și care te poate ajuta să te detașezi de orice gând negativ sau de orice emoție neplăcută!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Poate te întristează veștile pe care le auzi astăzi de la un prieten apropiat, dar dacă stai să cântărești mai bine vei observa că tot răul este înspre … avantajul tău! Lasă lucrurile să se decanteze câteva zile și nu acționa sub impulsul pe care îl simți pe moment! Pune familia pe primul loc și gândește-te la liniștea ta interioară înainte de a face orice demers în domeniul profesional! Totul va decurge chiar mai bine decât ai sperat inițial!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Este un moment în care tot sistemul tău de valori este dat peste cap, dar indicația astrelor este aceea de a privi totul dintr-un alt punct de vedere, cel al eliberării și al evoluției. Este necesar să faci un mare pas înainte și să nu te mai agăți de trecut. Pune-te și în locul interlocutorilor înainte de a judeca sau de a ajunge la o concluzie radicală! Mai mult ca sigur vei înțelege că adevărul este undeva la mijloc!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Nu tot ceea ce zboară se mănâncă, așa că fii astăzi cu băgare de seamă la toate informațiile ce vin către tine! Există posibilitatea ca cineva să te dezinformeze, să te păcălească sau să îți dea informații greșite! Pune în dubiu, cântărește de doua ori înainte de a lua o decizie și cercetează dacă ceea ce auzi este așa sau nu. Chiar dacă unele proiecte se amână este spre binele tău final, deci nu lua nimic în tragic și nu te pripi!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

O persoană cu care credeai că ți-ai închis conturile în trecut încă este agățată de tine sau nu îți dă pace. În loc să o eviți sau să te ascunzi de ea, este indicat să o înfrunți deschis și să vă lămuriți problemele odată pentru totdeauna! Privește cu maturitate, cu responsabilitate și cu asumare acțiunile îndepărtate pentru a putea merge înainte cu seninătate și pentru a te putea elibera de corzile ce vă leagă!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Îți dorești mult să pleci într-o călătorie, dar se pare că se tot ivește câte ceva, că există amânări sau piedici din cauza responsabilităților sau a unei persoane! Nu renunța la visul tău și fă în așa fel încât să echilibrezi balanța! Chiar dacă este o zi în care există tensiuni interioare, lasă-le să iasă la suprafață și nu ține emoțiile puternice în interiorul tău! Acolo unde este cazul, copiii aduc vești bune sau îți fac o surpriză minunată ce te va lua prin surprindere!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Astăzi ești mai melancolic și mai axat pe situații sau persoane din trecutul tău. Amintiri plăcute reînvie în mintea și în sufletul tău, iar comparația cu prezentul este inevitabilă. Lasă să se decanteze ceea ce simți, dar concentrează-te și pe ceea ce urmează să fie în viața ta! Ține cont de greșelile pe care le-ai făcut cândva și trage o concluzie importantă! Nu neglija persoanele importante din viața ta și lasă-le să îți fie de ajutor sau sfătuiește-te cu ele!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Dorul de cineva care a însemnat mult pentru tine își spune astăzi cuvântul, iar noi emoții te năpădesc! Poate nu este timpul pierdut pentru a te deschide către acea persoană și a-i mărturisi ceea ce simți! O prietenie poate fi înnodată dacă se renunță la orgoliu, la încăpățânare sau dacă lecțiile au fost învățate de ambele părți! Nu impune limite și nu acționa sub impulsul prejudecăților, poți ajunge la regrete și la păreri de rău!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 mai 2018

Astăzi dorințele tale pot deveni realitate dacă îți dai voie să crezi cu tărie că totul este posibil! Detașează-te de barierele mentale pe care singur ți le-ai creat și adoptă o nouă atitudine vis a vis de viață și de fericirea proprie! Lasă-i pe cei dragi ție să știe ceea ce simți și să se apropie de sufletul tău. Spre seară, o plimbare în aer liber te poate ajuta să te detașezi de muncă și responsabilitățile cotidiene!

Citește și Horoscopul săptămânal 7-13 mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...