Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018. Mercur revine în mers direct prin Scorpion

Publicat: 05/12/2018 | 20:31

Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor fi favorizați astral, alături de nativii din zodia Săgetător, zodie tranzitată de Mercur în mers retrograd în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Berbec vor observa o reală îmbunătățire a dialogului cu colegii de muncă, dar și zona financiară vor apărea aspecte bune. Nativii vor reuși să-și finalizeze cu mai multă ușurință sarcinile, aspect care le poate aduce prime și bonusuri și să încheie parteneriate profitabile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce dorință de schimbare, atât în plan profesional, cât și în plan personal.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Taur vor observa o reală îmbunătățire a comunicării în relația de cuplu, dar și în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să lămurească niște aspecte legate de parteneriatele încheiate până acum, de contracte, acte, cu influență inclusiv în zona juridică și notarială.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor și planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Gemeni vor resimți o ușoară ameliorarea a stării generale de sănătate. Cu toate acestea, nativii sunt sfătuiți să aibă grijă în continuare, în special să se ferească de expunerea la frig, afecțiunile respiratorii fiind favorizate acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce o reală detensionare a relațiilor cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Rac vor observa că reușesc să se înțeleagă mai bine cu persoana iubită și să pună la cale planuri de viitor. Pe de altă parte, nativii care sunt singuri ar putea începe o aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o mai bună socializare și la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Leu vor observa o îmbunătățire remarcabilă a relației cu membrii familiei, în special cu persoana iubită, zonă destul de tensionată în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă șansa de a negocia în avantajul lor un aspect care vizează locuința. Posibil ca unii nativi să ia decizia de a se muta cu partenerul de cuplu sau de a-și schimba domiciliul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor și planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Fecioară vor reuși să-și îmbunătățească dialogul cu membrii familiei și să lămurească un aspect ce ține de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie. Atenție la toate informațiile care au legătură cu locuința!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Balanță pot începe o renegociere a salariului. Nativii vor observa o îmbunătățire la capitolul financiar și șansele să semneze noi colaborări sunt mari, mai ales pentru aceia care lucrează în domenii legate de PR și comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia ed a pleca într-o vacanță sau, cel puțin, ocazia de a-și face planuri în acest sens.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, întocmai prin semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion vor deveni mult mai hotărâți și determinați să-și îndeplinească țelurile profesionale și obiectivele personale. Totodată, nativii vor rezolva chestiuni financiare, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce noi șanse de a-și îmbunătăți veniturile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, după ce le-a traversat în mișcare retrogradă întocmai semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător vor răsufla ușurați, atât la propriu, cât și la figurat. Nativii vor rezolva neînțelegeri avute în ultima perioadă și vor deveni mai siguri pe ei, mai sociabili și mai îndrăzneți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce energie, bună dispoziție și chef de distracție.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Capricorn vor reuși să lămurească o problemă, o neînțelegere legată de un prieten, de o persoană din anturaj. Nativii vor fi mult mai sociabili decât până acum, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să iasă în oraș, să se distreze, să se simtă bine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Vărsător vor observa că vor privi cu alți ochi o problemă legată de carieră care până acum li se părea imposibil de rezolvat. Totodată, nativii vor lua o decizie în acest sens, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia (re)negocierii unei sume de bani, posibil chiar a salariului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 decembrie 2018

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și negocierilor, prin semnul Scorpion, cei născuți în zodia Pești vor reuși să-și îmbunătățească considerabil comunicarea cu partenerul de viață. Nativii vor fi mai motivați să-și îndeplinească scopurile în acest sens și pot lua niște decizii legate de carieră, de schimbarea statutului profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să vadă cu alți ochi anumite principii de viață pe care le-au analizat în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 3 – 9 DECEMBRIE 2018. SCORPIONII SUNT BULVERSAȚI ȘI CONFUZI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

 

Citește și...