Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie 2018. Scorpionii sunt bulversați și confuzi

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie 2018. Scorpionii sunt bulversați și confuzi

De: Cancan 29/11/2018 | 18:34
Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie 2018. Scorpionii sunt bulversați și confuzi
Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie 2018. Scorpionii sunt bulversați și confuzi

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 decembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 3 – 9 decembrie 2018 se numără și cea a Scorpionilor care pot fi bulversați și confuzi.

Citește și: Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii pot încheia o relație

Săptămâna 3 – 9 decembrie 2018 este marcată de trei evenimente astrologice impactante și foarte importante pentru toate zodiile. Astfel, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda între 1 și 6 decembrie în zodia Scorpion, iar Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, va traversa, începând cu data de 2 decembrie, zodia Scorpion. Pe data de 7 decembrie se formează aspectul de Lună Nouă în semnul Săgetător, aspect care regenerează și vine cu noi începuturi pentru fiecare zodie în parte. Influența sa va fi resimțită timp de aproximativ două săptămâni.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2018

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să urmeze tranzitele astrologice ale acestei săptămâni și să nu se opună schimbărilor pe care acestea le aduc în viața lor. Cu alte cuvinte, nativii ar trebui să fie mai determinați să-și revizuiască anumite principii de viață cu care nu mai rezonează sau care-i împiedică să evolueze. În această perioadă pot întâlni mentori, îndrumători spirituali și nativii ar trebui să le asculte și urmeze sfaturile. Tot acum se perfectează și un aspect care indică călătoria, iar nativii ar putea pleca în delegații sau ar putea face drumuri relaționate cu studiile.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au parte de evenimente impactante ( nu neapărat negative) care le pot aduce transformări majore la nivel emoțional și sentimental. Nativii pot avea parte de întâlniri karmice și nu este exclus ca cei singuri să-și găsească, grație lui Venus, planeta iubirii și guvernatorul lor, un partener și să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să aibă grijă la dialog, atat cu persoana iubită, cât și cu asociații și colaboratorii, deoarece unele relații pot deveni tensionate și se pot strica în perioada de retrogradare a lui Mercur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia, odată cu formarea aspectului de Lună Nouă, să întâlnească un partener și să înceapă o relație. Totodată, aspectul va afecta în mod favorabil și casa parteneriatelor și nativii ar putea semna noi contracte de colaborare, însă Mercur retrograd pe casa muncii le va cere multă prudență în comunicare și în negocieri, deoarece ceea ce vor aproba acum, ar putea regreta mai târziu. Totodată, situațiile tensionate cu colegii de muncă nu vor lipsi, dar vor fi mult ameliorate de Venus. Planeta armoniei le poate trimite și raze bune la capitolul sănătate, însă nativii ar trebui să evite suprasolicitarea de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să facă o schimbare în stilul de viață, indiferent că este vorba de stil alimentar, program de lucru sau activitate fizică. Luna Nouă le va îndrepta atenția asupra sănătății și este de preferat să fie mai prudenți la acest capitol. În plus, la locul de muncă pot avea loc schimbări bulversante de natură să-i destabilizeze fizic și psihic pe nativi. În zona sentimentală, această săptămână va aduce mult tumult deoarece atât Venus, cât și Mercur se află în tranzit pe casa iubirii, a relației cu copiii și a activităților creative. Nativii vor deveni un fel de „Meșterul Manole”, pe o parte vor clădi și pe alta vor dărâma.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu sunt predispuși la excese în această săptămână și sunt sfătuiți să aibă grijă ce și cât mănâncă, cât timp dorm, câtă mișcare fac și mai ales, sunt sfătuiți să lase deoparte viciile, indiferent de natura lor. În zona financiară se întrevăd ameliorări, însă este posibil ca nativii să fie nevoiți să ia niște decizii radicale, să facă niște schimbări la acest capitol. Poate să fie vorba de a deveni mai cumpătați la cheltuieli. Venus le poate îmbunătăți relația cu membrii familiei, însă conflicte legate de locuință vor continua să existe. Nativii nu ar trebui să facă tranzacții legate de imobile, vânzări, cumpărări, închiriei, deoarece Mercur nu-i va susține în negociere.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de un nou început legat de familie și locuință. Acest aspect poate aduce o îmbunătățire a relației cu rudele, însă nu putem ignora retrogradarea lui Mercur, planeta comunicicării, întocmai pe casa comunicării, aspect care poate aduce tensiune în interacțiunile nativilor cu cei din jur. Cu Venus alături, Fecioarele trebuie să învețe să-și stăpânească pornirile și să caute echilibrul. Pe de altă parte, nativii pot primi vești neclare din strănătate, legate poate de studii sau de un curs de perfecționare profesională.  O altă tendință a aspectului care se perfectează acum ar putea contura o cumpănă, o discuție, o tensiune în cazul nativilor care vor să se mute de acasă sau să-și schimbe locuința prin vânzare, cumpărare, închiriere.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță  au ocazia să se împace cu rudele cu care au fost în conflict până acum, iar Luna Nouă formată în sectorul comunicării și al deplasărilor le poate aduce oferte din străinătate legate de muncă sau de studii, în special burse de studii. Cu toate că Venus îi sprijină din punct de vedere financiar, retrogradarea lui Mercur le poate aduce dificultăți în negocierea contractelor și nativii sunt sfătuiți să nu semneze dacă nu sunt împăcați cu suma de bani primită. Șanse mari de a pleca în călătorii în această perioadă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus și retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar nativii ar putea fi ușor bulversați și confuzi în această perioadă. Nativii își pot pune mai multe întrebări despre ei înșiși, despre persoana iubită, despre ce-și doresc de la viață și ce pot face pentru a-și îmbunătăți condiția, în special vizată fiind cea financiară, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă se formează în acest sector al banilor. Aspectul le poate aduce oportunități remarcabile de îmbunătățire a veniturilor, însă se cere prudență în negocieri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității, însă dacă la modul general acest aspect ar trebui să fie unul favorabil, care să sporească puterea de atracție a nativilor, să le inducă pofta de socializare și să le ofere o energie remarcabilă, în contextul astrologic actual, cu Mercur retrograd pe casa subconștientului și a introspecției, aceste caracteristici nu mai au aceași putere, cel puțin nu săptămâna aceasta. Venus le poate aduce regrete și remușcări în zona sentimentală.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt determinați de Luna Nouă formată pe casa subconștientului să-și schimbe niște concepții, principii de viață, să dizolve niște prejudecăți și să caute un echilibru între rațiune și sentimente. Totodată, aspectul le poate aduce în prezent o persoană din trecut și pot reactualiza o poveste de viață. Dacă ne gândim că Venus se află în domiciliul prietenilor, cunoștințelor și planurilor de viitor, atunci ar putea fi vorba despre un amic care să se arate brusc interesat de o relație cu nativii Capricorn. Pe de altă parte, poate fi vorba strict de planuri profesionale pe care să încerce să le pună în aplicare acum, însă Mercur nu le va sprijini demersurile, cel puțin nu în această săptămână.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi favorizați de Luna Nouă să demareze proiecte și-și pot face planuri de viitor alături de prieteni, cunoștințe sau persoane din anturajul apropiat. Cum Mercur retrogradează pe casa carierei, nativii ar trebui să-și reevalueze în mod serios condiția de la locul de muncă, fără însă a supune dialogului și negocierilor nemulțumirile actuale. Venus le poate aduce un partener de viață din zona profesională sau le poate crește interesul pentru o persoană de la locul de muncă, însă se cer pași mici și siguri și comunicare calmă. Nu este momentul să ia decizii legate de partea profesională în această săptămână.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești sunt favorizați de Luna Nouă să avanseze în carieră sau, cel puțin, să-și schimbe locul de muncă, funcția, statutul profesional, responsabilitățile. Nativii pot beneficia de o altă autoritate și pot cunoaște persoane influente care să-i ajute în ascensiune. Pe de altă parte, Mercur le cere reevaluarea unor principii de viață, reevaluarea unor valori morale și, cu Venus alături pe aceași casă, aceste schimbări ar putea fi stimulate, determinate de cunoașterea unui nou partener.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
×