Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 august 2018. Balanțele fac schimbări de look

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 august 2018. Balanțele fac schimbări de look

De: Cancan 06/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 august 2018. Balanțele fac schimbări de look
Horoscopul zilnic pentru 7 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță își vor schimba look-ul.

Horoscopul zilei de 7 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță își vor schimba look-ul.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cu Venus, planeta iubirii, alături în sectorul cuplului și a parteneriatelor, cei născuți în zodia Berbec au șansa să se împace cu partenerul de cuplu, – dacă au fost despărțiți, iar în relațiile mult încercate până acum se așterne armonia. Dacă vorbim de relații vechi, de lungă durată, este posibil să intervină o cerere în căsătorie sau o schimbare a statutului. Nativii care lucrează cu acte sunt favorizați astral timp de aproximativ o lună, cât durează tranzitul lui Venus prin zodia Balanță. (Citește și Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cu Venus, guvernatorul lor, alături în sectorul muncii și al sănătății, cei născuți în zodia Taur vor traversa începând de astăzi, timp de aproximativ o lună, o perioadă bună, favorabilă, atât la locul de muncă, unde se vor înțelege de minune cu colegii și vor primi aprecieri din partea șefilor, cât și în sectorul sănătății. Nativii vor da dovadă de o stare generală bună, se vor odihni mai bine și vor avea mai multă energie. Nu este exclus ca în cazul celor care se confruntă cu anumite afecțiuni mai vechi, în acest interval să apară și vindecarea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cu Venus, planeta iubirii, alături în sectorul sentimental, cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să reinstaureze armonia în cuplu, să petreacă clipe romantice cu partenerul și să reîmprospăteze, să reînvie pasiunea în cuplu. Nativii Gemeni care sunt singuri au șanse timp de aproximativ o lună, cât durează tranzitul lui Venus prin zodia Balanță, să întâlnească un partener și să înceapă o poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Rac își vor concentra atenția asupra familiei și a locuinței. Tranzitul lui Venus, planeta armoniei și a micilor beneficii, prin aceste sectoare, le va aduce nativilor Rac sprijinul și înțelegerea rudelor apropiate în demararea unor proiecte ce țin de casă. Aceștia au ocazia timp de o lună să-și renoveze sau reamenajeze locuința, dar și să se împace cu membrii familiei cu care până acum au fost în conflict.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Leu vor fi favorizați astral de tranzitul lui Venus, planeta armoniei, a iubirii și a micilor beneficii, în sectorul comunicării, iar proiectele nativilor care au la bază acest aspect vor merge ca pe roate. Cei care au de susținut examene și interviuri se vor bucura de succes. Nu este exclus ca nativii leu să plece într-o vacanță, iar acolo să întâlnească o persoană care să le aprindă călcâiele.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi favorizați de tranzitul lui Venus, planeta micilor beneficii, întocmai în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor avea ocazia începând de astăzi, timp de aproximativ o lună, să-și îmbunătățească veniturile. Contextul astral poate aduce bonusuri și prime de la locul de muncă, mărire de salariu, dar și returnarea unor bani care au fost împrumutați în trecut.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță beneficiază din plin de tranzitul lui Venus, guvernatorul lor, întocmai prin semnul Balanță, aspect care va veni cu șanse, oportunități și mici noroace în viața acestora. Nativii vor fi bine dispuși, vor avea dispoziție de flirt și aventură și se vor preocupa mai mult de imaginea lor, de felul în care arată. Nu este exclus să-și dorească să facă o schimbare de look, fie de coafură, culoarea părului, fie de stil vestimentar.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi favorizați de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, care le guvernează casa relațiilor, să facă o reevaluare a tuturor aspectelor ce țin de partener. Nativii vor simți nevoia să se retragă și să mediteze la relația pe care o au, introspecția evidențiindu-le în unele cazuri nevoia de detașare față de partener. Începând de astăzi, timp de aproximativ o lună, nativii Scorpion vor avea ocazia să se reîntâlnească cu o fostă mare iubire sau cu o persoană din trecut care a însemnat ceva pentru ei.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi favorizați de tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, în sectorul prietenilor. Nativii sunt sfătuiți ca începând de astăzi, timp de aproximativ o lună, să devină mai sociabili și să-și lărgească cercul de cunoștințe, șansele de a întâlni o persoană care să le placă, de care să se îndrăgostească, fiind foarte mari. Contextul astral le aduce armonie în relația cu prietenii și nativii se pot împăca cu o persoană cu care s-au certat în trecut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, în sectorul socio-profesional.  Nativii au ocazia începând de astăzi, timp de aproximativ o lună, să-și consolideze relațiile cu colegii și șefii. Pentru unii nativi se întrevăd șanse de a se îndrăgosti de cineva de la locul de muncă. De asemenea, cei care-și caută un job vor avea acum ocazia să meargă la interviuri și chiar să se angajeze.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi stimulați de tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, să se dedice studiului, unor cursuri de perfecționare și nu este exclus ca aceștia să plece în altă țară pentru a studia. Totodată, contextul astral le poate aduce celor singuri șansa de a se îndrăgosti de cineva de la drum sau de a relua o relație mai veche cu o persoană aflată în străinătate sau de altă cultură și religie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 august 2018

Cei născuți în zodia Pești au șansa să reînvie pasiunea în cuplu, context favorizat de tranzitul lui Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, prin casa intimității. Totodată, timp de aproximativ o lună, cât durează tranzitul lui Venus prin semnul Balanță, nativii Pești pot avea parte de avantaje materiale și pot avea ocazia de a-și îmbunătăți situația financiară cu ajutorul partenerului de cuplu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea