Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2019. Gemenii visează cu ochii deschiși

Publicat: 06/02/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 7 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea tendința de a fi foarte visători, în special în ceea ce privește cariera lor și ascensiunea profesională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec nu se simt în apele lor și au nevoie de liniște. Starea de sănătate este posibil să fie destul de fragilă și astfel, pe fondul unor frământări interiore, unor gânduri negative, nativii pot să se simtă rău. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec favorizează durerile de cap, răcelile și sinuzitele nefiind excluse, și poate aduce insomnii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot fi deranjați de comentariile unor prieteni și pot lua atitudine, distanțându-se de aceștia. Nativii vor fi atrași de discuțțile pe teme spirituale, filozofice și culturale și chiar vor propune ieșiri în grup la astfel de evenimente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în cale o persoană care să le trezească interesul. Posibil să fie vorba de cineva mai în vârstă, o persoană cu experiență și înțelepciune.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni tind să revină cu picioarele pe pământ în ceea ce privește cariera lor. Posibil ca unii nativi să-și fi făcut vise mărețe și realitatea să fie cu totul alta. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să nu renunțe, dar să muncească mai mult pentru atingerea obiectivelor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să facă pași mici și siguri dacă-și doresc o avansare profesională.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor analiza niște evenimente din viața lor și, surprinzător, dar le vor vedea cu alți ochi. Această nouă viziune le poate aduce o altă atitudine față de persoanele implicate. Moment bun pentru limpezirea unor principii și valori de viață, cu toate că tendința de a rămâne în zona spiritualității continuă să existe și astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să-și analizeze prejudecățile și dacă simt nevoia, să le elimine pe cele care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu își pot face niște planuri financiare ușor utopice, fanteziste și impactul cu realitatea le-ar putea strica toată buna dispoziție. Cu toate acestea, este foarte probabil să semneze o ofertă de colaborare avantajoasă sau să primească un comision pentru o sarcină mai veche îndeplinită și neremunerată la acel moment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu-și facă vise în legătură cu o moștenire până ce nu vor semna toate detaliile cobtractuale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a-și complimenta excesiv partenerul de viață, de a-l urca pe un piedestal, iar acestă atitudine, pe termen lung, se poate întoarce împotriva lor. Cei singuri se pot lăsa cuceriți de orice persoană care le întoarce un zâmbet. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazii bune de a semna noi parteneriate profesionale și le cere să acorde mai mult interes acestei zone.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de rezolvarea sarcinilor și responsabilităților pe care le au la locul de muncă. Nativii își doresc să finalizeze proiecte mai vechi și vor da dovadă de disciplină și determinare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să îndrăznească să dea o șansă medicinei alternative și astfel să caute remedii în această sferă pentru afecțiunile cu care se confruntă și care nu le dau pace în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion își dedică mare parte din timp activităților cu persoana iubită sau cu copiii. Nativii vor fi mult mai înțelegători cu cei mici și chiar se vor surprinde pe ei înșiși dându-le sfaturi încărcate de spiritualitate și înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a-și face planuri mărețe în ceea ce privește locuința. Poate fi vorba de o renovare sau mutare, însă sunt sfătuiți să ia decizii înțelepte și să se sfătuiască cu membrii familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le crează un context ușor iluzoriu cu privire la tot ceea ce vizează casa și familia și de aceea sunt sfătuiți să nu se grăbească în decizii. S-ar putea înșela.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a lua decizii subiective, iraționale și toate întâmplările petrecute să le treacă prin filtrul emoțiilor, aspect care nu le este caracteristic și le-ar putea pune piedici, mai ales în zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o înclinație către dialoguri pe teme spirituale, parapsihologice și chiar fantastice și paranormale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-și face planuri mărețe, fanteziste cu privire la modalitatea de a-și îmbunătăți veniturile. Cu toate că șansele de a primi o primă, un bonus la salariu există, nativii nu se vor mulțumi doar cu atât. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să revină cu picioarele pe pământ și să nu se implice în tranzacții sau investiții care presupun sume mari de bani.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești simt că prind aripi, ca înfloresc astăzi. Nativii se simt plini de energie, de emoție și gânduri constructive și își vor recăpăta pofta de a trăi. Moment bun pentru dizolvarea unor frici și temeri mai vechi, puternic ancorate în mintea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a lămuri o confuzie cu persoana iubită și de a reaprinde pasiunea în cuplu.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 FEBRUARIE 2019. FECIOARELE AU PARTE DE SURPRIZE PLĂCUTE ÎN PLAN SENTIMENTAL

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Citește și...