Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019. Venus intră în Săgetător

Publicat: 06/01/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor fi favoriții zodiacului deoarece Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, le va tranzita întocmai semnul. Aspectul se desfășoară până pe data de 4 februarie, atunci când Venus va intra în zodia Capricorn.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea casei relațiilor, în sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață. Nativii vor avea ocazia să plece cu persoana iubită într-o vacanță sau, cei singuri, să-și întâlnească partenerul la drum. Sunt favorizate relațiile cu persoane aflate în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra evenimentelor care pot avea loc într-o deplasare, călătorie și care pot avea impact asupra credințelor și valorilor cu care sunt îndoctrinați nativii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur se bucură de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți, semn că nativii vor avea oportunități și li se va înlesni îmbunătățirea situației financiare în acest sens. Moment favorabil pentru intrarea în posesia unei sume de bani, moșteniri sau avantaj material. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se activează și casa sexualității și a intimității, iar nativii pot avea ocazia să-și îmbunătățească viața sexuală. Aspectul poate traduce, pentru cei singuri, apariția mai multor parteneri sexuali, însă nu este exclus ca o aventură să se transforme în relație de lungă durată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de tranzitul lui Venus întocmai pe casa mariajului și a parteneriatelor, semn că nativii au șansa de a-și consolida relația cu persoana iubită, dar și cu asociații și colaboratorii. Poate fi momentul cerererii în căsătorie pentru acei nativi care se află în relații de lungă durată, iar pentru cei singuri, horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un partener cu care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.

CITEȘTE ȘI: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Venus în sectorul muncii și sănătății. Micul Benefic le aduce nativilor ocazia de a se face remarcați la locul de muncă și le oferă capacitatea de a-și îndeplini în timp util sarcinile. Nu este exclus să apară noi provocări, noi responsabilități de natură să-i pună și mai mult în valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra stării de sănătate care poate fi ușor încercată în această perioadă, însă remediile, rezolvările vor veni rapid.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se bucură de tranzitul lui Venus întocmai pe casa iubirii, a aventurii, a relațiilor cu copiii și a creativității. Nativii pot avea ocazia de a cunoaște un nou partener cu care să înceapă o relație, iar cei care se află în relații de lungă durată au șansa de a-și consolida legătura. Totodată, aspectul poate stimula tendința de flirt, de cucerire, iar nativii căsătoriți se pot lăsa duși de val într-o aventură. Relația cu copiii se va îmbunătăți considerabil, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un partener cu care să aibă pasiuni comune, un partener cunoscut prin intermediul unui hobby.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Venus în sectorul locativ și al familiei, semn că relațiile nativilor cu rudele se vor îmbunătăți considerabil și vor avea ocazia să lămurească o serie de neînțelegeri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce un interes aparte pentru casă, iar unii nativi pot redecora, reorganiza sau chiar renova locuința.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte, semn că nativii pot pleca în excursii, plimbări, minivacanțe în urma cărora să obțină ceea ce și-au dorit, să rezolve situații. Totodată, fiind vorba de planeta iubirii, nu este exclus ca nativii care socializează mai mult și sunt deschiși la dialog să-și întâlnească perechea. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă o mai mare deschidere către cunoaștere, informare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea relațiilor, pe o casă financiară, semn că nativii vor avea ocazia, grație Micului Benefic, să-și îmbunătățească considerabil situația financiară, iar oportunități în acest sens nu vor întârzia să apară în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce și un partener celor singuri, dar și momente inedite, pasionale celor ce se află într-o relație.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor avea parte de noroc și succes în tot ceea ce-și propun în această perioadă, mai ales că și Marele Benefic, Jupiter, le este alături în același sector. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce oportunități remarcabile atât în plan personal, cât și profesional și nativii se vor face remarcați și apreciați. De asemenea, se activează axa relațională, iar cei singuri pot întâlni un posibil viitor partener, în timp ce nativii căsătoriți sau care se află într-o relație de lungă durată vor avea ocazia de a-și îmbunătăți și consolida legătura.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus pe casa subconștientului, a izolării și meditației, semn că nativii se vor retrage din viața socială pentru a-și analiza situația și evenimentele din ultima perioadă. Pentru că și Jupiter, Marele Benefic, se află în tranzit pe aceași casă, Capricornii sunt ajutați să se vindece de suferințele psihice, emoționale și sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase în urmă trecutul pentru a putea evolua.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Venus pe casa prietenilor, semn că nativii vor avea nenumărate șanse de a-și lărgi cercul de cunoștințe. Sunt sfătuiți să nu se dea înapoi de la dialog deoarece pot întâlni persoane care să-i ajute în ascensiunea profesională, dar și în evoluția personală. Totodată, Micul Benefic le va aduce ocazia să socializeze mai mult și chiar să pună la cale proiecte împreună cu persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă șansa de a se împăca cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul carierei, semn că nativii vor avea ocazii nenumărate de a se face remarcați la locul de muncă. Este momentul afirmării, avansării, schimbării job-ului și îmbunătățirii imaginii profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă șansa de a întâlni un posibil partener de cuplu prin intermediul locului de muncă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 IANUARIE 2019. SĂGETĂTORII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

Citește și...