Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021. Mercur intră în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021. Mercur intră în zodia Vărsător

De: Alice Zotta, Madalina Manole 07/01/2021 | 22:51
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021. Mercur intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte întocmai în zodia lor.

La doar o zi diferență de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, iată că și Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea și raționamentul nostru, va intra în zodia Vărsător, iar Venus, planeta iubirii, se pregătește și ea să-și schimbe imediat semnul și să activeze Capricornul.

Mercur în tranzitul său prin Vărsător devine un adevărat vizionar și ne va deschide mintea, ne va lumina gândurile și vom da dovadă de idei progresiste, revoluționare și îndrăznețe. Vom găsi soluții originale, atipice la problemele noastre și vom comunica mult mai deschis. Totuși, trebuie să avem grijă la frenezia gândurilor și a interpretărilor pentru că există riscul să cădem în extreme și să credem că doar noi deținem adevărul absolut. Acest sfat este cu atât mai prețios cu cât Mercur va retrograda începând cu 30 ianuarie și va relua temele de discuție sau deciziile, concluziile la care ajungem în următoarea perioadă. Taurii, Leii și Scorpionii vor trebui să fie mai atenți la conflicte în timpul acestui tranzit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul lui Mercur prin Vărsător pentru că vor avea ocazia de a lega noi prietenii, de a socializa mai mult și astfel, de a primi sfaturi și soluții de la cei cu care intră în contant. În plus, proiectele nativilor se pot bucura fie de un entuziasm care le aduce având și le pot demara sau perfecționa, fie de sprijin din partea unor persoane importante. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un dialog interesant cu o persoană din anturaj, susținere din partea celor din jur, a publicului.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător prin sectorul carierei, ceea ce poate reprezenta o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, nativii pot avea idei bune despre cum să-și atingă obiectivele, vor descoperi soluții și strategii originale pentru a se afirma sau a se apropia de un scop, iar ideile lor pot fi luate în seamă de superiori. Ei bine, există, însă, și posibilitatea ca întocmai ideile lor să stea la baza unor tensiuni cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a primi recunoașterea meritelor, dar și ocazia de a-și face planuri îndrăznețe în viitor.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, acest tranzit al lui Mercur, guvernatorul lor, prin Vărsător îi va ajuta să-și redefinească niște mentalități și convingeri, să fie mai deschiși către noutăți și să lase în spate tot ce ține de prejudecată și rutină, de dogmă și mentalitate învechită. Totodată, nativii vor fi dornici să exploreze noi domenii, să afle noi informații, să studieze și să descopere noi soluții pentru atingerea idealurilor lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să se desprindă de niște tipare de gândire care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să se folosească de acest tranzit al lui Mercur prin Vărsător pentru a-și rezolva niște situații financiare ce vizează bunurile materiale. Nativii pot avea idei foarte bune despre cum să scape de o datorie, despre cum să-și micșoreze o dobândă sau să achite un credit. Totodată, pot fi sprijiniți în luarea unor decizii financiare importante, de asemenea care pot viza un credit, o moștenire, un litigiu, partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă se pot discuta în cuplu aspecte ce țin de bugetul la comun, dar și de viața intimă. Posibil ca unii nativi să fie tentați să facă un împrumut pentru a demara un proiect.

Nu rata: Horoscop săptămânal 4 – 10 ianuarie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător în sectorul relațiilor. Nativii vor avea parte de discuții în cuplu, se pot clarifica contexte, se poate ajunge la noi înțelegeri. De asemenea, poate fi vorba de negocierea unor contracte profesionale, dar și de tensiuni cu colaboratorii, asociații, poate chiar cu superiorii ierarhici. În urma acestor discuții se ot naște noi idei și soluții, se pot găsi căi de mijloc, mai ales dacă vizează un proiect comun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă empatie, solidaritate și să asculte și ce au ceilalți de zis.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, în Vărsător prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să-și reprioritizeze niște activități profesionale sau cotidiene, vor avea idei bune cu impact profesional, vor găsi soluții care să le eficientizeze munca. Totodată, pot apăre discuții în contradictoriu cu colegii care nu-și fac treaba. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia unor conștientizări legate de sănătate care să-i ajute pe nativi ca în perioada următoare să-și îmbunătățească stilul de viață.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător prin sectorul iubirii și al creativității. Pentru nativi va urma o perioadă în care vor avea idei originale, inedite prin care se vor pune în valoare, vor fi mai deschiși și sociabili, mai dornici de exprimare. Totodată, vor avea ocazia să-și îmbunătățească dialogul cu persoana iubită, cu copii, să abordeze în vederea rezolvării unele teme financiare sau legatede viața intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o mai mare poftă de distracție și aventură, poate chiar de flirt.

 Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se vor orienta către rezolvarea unui context ce vizează casa, poate legat de acte, poate de un contract de vânzare-cumpărare. Unii nativi pot avea tensiuni cu familia, însă aceste dialoguri mai aprinse pot da naștere unor idei, viziuni favorabile unor rezolvări. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a se apropia mai mult de familie prin dialoguri legate de trecut, copilărie. Posibil ca și bunurile de patrimoniu să fie subiect de dialog.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul comunicării, iar nativii pot excela în idei originale, raționamente și ipoteze. Pot găsi soluții mai rapid și pot negocia avantajos. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o perioadă în care sunt mai deschiși către socializare, mai dornici să învețe, să cunoască. Sunt susținuți cei care au de dat examene, interviuri, care au de susținut ședințe.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar. Nativii vor avea parte de idei strălucite despre cum să-și valorifice resursele personale, despre cum să facă bani și să-și îmbunătățească veniturile. Poate fi o perioadă foarte creativă pentru ei, nu doar cu idei, ci și cu soluții de pus în practică a acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce dialoguri legate de sectorul financiar.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Mercur întocmai prin zodia lor, iar acest aspect le va aduce idei proaspete, soluții pe măsură și mai multă poftă de socializare, de cunoaștere. Nativii se vor pune mult în valoare prin ceea ce spun și vor fi luați în calcul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se împăca cu cineva drag.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor simți o mai mare nevoie de dialog interior în urma interiorizării pe care o resimt în ultima perioadă. Nativii vor face o introspecție serioasă cu ocazia acestui tranzit mercurian și vor căuta răspunsuri, se vor frământa poate chiar aducând în prezent trecutul. Este ocazia perfectă de a scăpa de tiparele mentale vechi care le blochează evoluția. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere s-și asculte mai mult intuiția în această perioadă.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!