Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 februarie 2019. Leii devin radicali în decizii

Publicat: 08/02/2019 | 20:33

Horoscopul zilei de 9 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea tendința de a deveni radicali în decizii și vor adopta o atitudine extremă, la limită, față de tot ceea ce-i deranjează în jur.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt agitați, efervescenți și au tendința de a se implica în mai multe proiecte deodată. Nativii vor face față cu bine provocărilor și vor fi deschiși către tot ce este nou, mai ales dacă implică și un oarecare grad de risc. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra tendinței de a se suprasolicita.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur continuă să se confrunte cu o stare generală proastă. Nativii pot avea insomnii ca urmare a unor gânduri negre care nu le dau pace. În unele cazuri poate fi vorba de o întâlnire cu o persoană din trecut care să-i răscolească. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se dedice mai mult activităților relaxante, ieșirilor în aer liber.

Citește și: Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie 2019. Taurii sunt activi și plini de energie

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de o surpriză frumoasă din partea unor prieteni sau chiar din partea persoanei iubite. Poate fi vorba de o petrecere surpriză sau o reuniune de grup planificată de cineva apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se suprasolicite, existând riscul de a se îmbolnăvi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au tendința necontrolată de a-și asuma riscuri, fie în viața de zi cu zi, fie în proiectele profesionale. Nativii pot avea reacții ciudate, grăbite și impulsive, uneori radicale care pot da naștere unor conflicte cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie calmi și diplomați și să abordeze cu răbdare situațiile cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt nemulțumiți de rezultatele unui proiect și vor deveni foarte radicali în hotărârile și deciziile pe care le vor lua acum. Nativii pot arunca acuze, reproșuri și replici dure în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să încerce să se tempereze și să nu reducă totul la zero. Cu siguranță, ceva mai poate fi salvat sau poate era vorba doar de o lecție pe care trebuiau să o învețe.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se vor frământa din cauza unor probleme financiare. Posibil ca o sumă de bani care trebuia să ajungă la ei să fie amânată, iar acest aspect să le dea peste cap niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să nu se enerveze, să nu se agite și să nu se lase pradă reacțiilor impulsive de moment. Risc de accidentări.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur, vizat fiind în primul rând partenerul de viață. Nativii vor fi nemulțumiți de tot ce se petrece și nimic și nimeni nu le va intra în grații. Se conturează momente de dușmănie și rivalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu abordeze subiecte delicate și să evite întâlnirile cu persoanele dificile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți în apele lor. Nativii vor avea de-a face cu o serie de probleme de sănătate de natură să-i împiedice să-și desfășoare activitățile curente. În plus, niște planuri se pot anula. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la dialogul cu cei din jur și să nu-și reverse nervii asupra celorlalți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător dau dovadă de o energie excepțională, vitalitate și dorință de implicare în activități care presupun adrenalină și chiar implică riscuri. Context favorabil pentru participarea (și câștigarea) unei competiții sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător aduce chef de distracție și poate favoriza începerea unei aventuri amoroase.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt nemulțumiți de un context care vizează locuința. Posibil ca un plan să nu le iasă așa cum și-au dorit. În unele cazuri poate fi vorba de o renovare sau reamenajare a casei care să nu fi avut rezultatele așteptate sau care să nu se fi încheiat la termenul stabilit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă maturitate în atitudinea vizavi de cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea întâmpina neplăceri, disconfort și nemulțumiri într-o deplasare, într-o vacanță. Nativii care și-au planificat o călătorie trebuie să se aștepte la obstacole sau chiar la anulări de ultim moment. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite conflictele cu cei din imediata apropiere deoarece s-ar putea manifesta destul de violent și agresiv, uitând de decență în exprimare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de niște treburi administrative, financiar-contabile care privesc locuința. Este posibil ca nativii să fie nevoiți să facă niște plăți care nu erau în plan sau cineva să le ceară returnarea unei datorii, aspect care va trezi frustrări pentru aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite reproșurile și acuzele și să reducă din cheltuieli, acolo unde se poate.

Citește și...