Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 mai 2019. Racii fac declarații de dragoste

Publicat: 08/05/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 mai 2019. Racii fac declarații de dragoste

Horoscopul zilei de 9 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot deveni mai sentimentali și pot face declarații de dragoste uimitoare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de activități casnice sau legate de casă care-i vor solicita foarte mult și le vor crea nemulțumiri și neplăceri. Discuțiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate și le pot provoca disconfort emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la locul de muncă și mai responsabili în îndeplinirea sarcinilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur sunt frământați de un context care le pune la încercare, din nou, principiile și convingerile de viață, dar și valorile morale. Nativii au nevoie de echilibru și îl pot obține inclusiv făcând curățenie în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce evenimente care să aștearnă o undă de dezamăgire în sufletul lor.

Citește și: Horoscop săptămânal 6 – 12 mai 2019. Berbecii primesc sume de bani neașteptate

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de situația financiară. Nativii fac calcule, încearcă recuperarea unor sume de bani, amână niște plăți, însă este posibil să amâne și niște planuri pe care nu le pot susține în acest moment. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere evite cheltuielile care nu sunt urgente.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac avea parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și vor deveni mai sensibili, mai emotivi, dar și mai romantici, însă nativii nu vor folosi aceste calități pentru a-și îmbunătăți relațiile profesionale ci, din contră, pentru a le aduce un plus de tensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a petrece momente frumoase alături de persoana iubită și de a-și declara sentimentele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu se lasă frământați de gânduri, sentimente contradictorii, idei fără contur și bază reală.Nativii nu vor fi într-o stare psihică bună și vor avea tendința de a se interioriza. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate scoate în cale o persoană din trecut, iar acest fapt îi va bulversa și mai tare, unora aducându-le confuzii greu de traversat.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de situații neplăcute, dezamăgitoare legate de un prieten sau de persoane din anturaj cu care aveau un plan de dus la capăt. Nativii vor avea tendința chiar de a încheia o astfel de relație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se folosească de abilitatea analitică pe care o dețin pentru a pune lucrurile în ordine.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă excesiv de mult de o problemă profesională, care vizează locul de muncă. Nativii nu vor dori nici să dea înapoi și nici să acsulte sfaturile celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere fie foarte atenți la imaginea lor, mai ales dacă țintesc o avansare în funcție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion devin înțelepți în luarea deciziilor, dar totodată și excesiv de rigizi în gândire, aspect care îi poate ajuta în zona profesională, dar mai puțin în cea sentimentală. Unii nativi vor fi înclinați să înceapă niște cursuri, să studieze, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în această zonă, mai ales dacă-și doresc avansare în carieră.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă să obțină un bun material, un avantaj financiar, poate chiar o moștenire, însă contextul astrologic nu pare a fi de partea lor sau, cel puțin, nu le înlesnește aceste acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate scoate în cale o persoană cu care să aibă o aventură sentimentală intensă, dar trecătoare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de acțiune în zona partenerială, fie că este vorba de parteneriatele de afaceri, fie de cele sentimentale. Nativii vor fi rigizi în gândire, fermi pe poziții și cu greu vor cădea la un acord cu cei din jur.  Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite manifestarea brutală a autorității în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în apele lor și nu este exclus ca o serie de simptome ale unor afecțiuni recente să-și facă, din nou, simțită prezența. Nativii nu vor fi prea bine nici din punct de vedere emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mare grijă la alimentație, dar și să evite pe cât posibil stresul și oboseala.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de emoții puternice sosite din zona sentimentală, fie legate de partenerul de cuplu, fie de o persoană nou întâlnită care le poate pune inima pe jar. Nativii se pot manifesta mult mai artistic ca de obicei și pot surprinde prin dramatism. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere celor care sunt părinți să acorde mai mult timp copiilor, să fie mai responsabili cu aceștia.

 

Citește și...