I-a taiat gatul si tendoanele pentru un jeep. Talharul abia iesise din inchisoare

Publicat: 12/05/2013 | 15:17
I-a taiat gatul si tendoanele pentru un jeep. Talharul abia iesise din inchisoare

Eliberat din penitenciar in urma cu doar sase zile, un bucurestean a incercat sa talhareasca un barbat care voia sa-si vanda jeep-ul. Victimei i-au fost taiate tendoanele de la maini si gatul.

Talharie iesita din comun pe strazile Capitalei. “Agatat” prin mica publicitate unde anuntase ca vrea sa vanda un jeep, proprietarul s-a ales cu gatul taiat si tendoanele de la maini taiate de un recidivist care tocmai parasise penitenciarul de cateva zile. Vanzatorul, Marcel Saraman, a fost contactat telefonic de presupusul comparator al bolidului de 60.000 euro si s-au intalnit pentru negocieri. Cel interesat de achizitionarea masinii, Marian Dumitru, i-a cerut proprietarului sa se deplaseze cu autoturismul pentru ca sotia sa-l admire.

criminal

 

Cei trei s-au intalnit pe o straduta din Bucuresti, femeia a urcat pe scaunul din fata, iar “sotul” ei a trecut pe bancheta din spate. In acel moment, puscariasul a scos un suriu si i l-a pus in gat victimei. Proprietarul a ripostat si in acel moment lama i-a “mangaiat” jugulara. Cu ultimele forte, Marcel a apucat cu degetele lama cutitului iar din smucitura i-au fost taiate tendoanele de la maini. In acel moment talharul si femeia au fugit iar victima a ajuns la spital. Barbatul nu se afla in stare grava.

Talharul a atacat victima cu un cutit
Talharul a atacat victima cu un cutit

Agresorul, eliberat la termen din penitenciarul Giurgiu acum sase zile, unde si-a petrecut ultimii cinci penttru furt, a fost prins si dus la Parchetul Capitalei. Acolo a inceput circul. Marian Dumitru s-a dat bolnav si a solicitat ambulanta. Dup ace medical a constatat ca puscariasul a simulat ca e bolnav, barbatul a fost dus in fata magistratilor care au acceptat propunerea procurorilor de arestare preventiv a infractorului pentru 29 de zile.

Claudiu Valimareanu