I-au dat lacrimile când a văzut ce poate să-i facă prietena ei cea mai bună: ”Mi-a frânt inima!” Femeia montase o camera video în locuință

Autor: M.B.
Publicat: 12/12/2019 | 12:35

Samantha Wood, în vârstă de 27 de ani, din Hedon, Hull, a montat o camera video în apartamentul ei, după ce a văzut că îi dispar banii din borcanul de economii, dar și din pușculița fiului ei. Când a urmărit imaginile, a izbucnit în lacrimi.

Chiar prietena ei cea mai bună, Mellisa Collier, era aceea care îi fura banii, pe care îi ascundea în sutien.

„Mi-a frânt inima! Prietena mea cea mai bună, pe care eu o ajutam, fura de la mine. A fost foarte dificil să aflu asta”, a spus Samantha Wood.

„M-am gândit că poate mi-am pierdut mințile, că poate am devenit iresponsabilă și am început să pierd bani fără să realizez. În ziua în care a furat de la mine, eu am urcat la etaj, să îmi usuc părul, în timp ce ea a rămas la parter, ca să pregătească un ceai. Mi-a spus că mi-a pregătit ceaiul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, deși ea tocmai furase de la mine. M-a adus în situația de a nu-mi putea permite să îmi plătesc toate facturile. Am iubit-o ca pe o soră”, a povestit femeia.

„Își epuiza salariul și voia și banii mei, deși știa că nu îmi este ușor să mă descurc”, a mai spus Samantha.

Mellisa Collier a recunoscut tot și a spus că a încercat să se oprească din furat, dar, pur și simplu, nu a putut.

Citește și...