I-au fost auzite rugaciunile? Fiul lui Ilie Nastase s-a lipit din nou de iubita care i-a dat papucii!

Publicat: 27/09/2014 | 00:19
I-au fost auzite rugaciunile? Fiul lui Ilie Nastase s-a lipit din nou de iubita care i-a dat papucii!

Dolly, fosta iubita a lui Nicholas Nastase, fiul fostului mare campion la tenis, a acceptat sa continue relatia cu cel care trebuia sa-i devina sot. Totul, insa, cu o conditie!

Dupa ce a trait una dintre cele mai dureroase perioade din viata lui, cand i-au fost dati papucii dupa o relatie de opt ani, fiul lui Ilie Nastase, Nicholas, a mai primit o sansa. Dolly a acceptat sa se vada cu el in New York. Tanara i-a spus ca accepta sa continue relatia cu el, insa cu o singura conditie: relatia sa fie de prietenie!

Dolly si Christopher s-au reintalnit dupa ce s-au despartit

Toti prietenii lor comuni care au vazut poza in care cei doi aproape ca pozeaza din nou ca un cuplu au fost socati de decizia lor si s-au bucurat crezand ca sunt din nou impreuna. Dolly i-a dezamagit explicandu-le ca nu mai sunt iubiti, ci doar prieteni foarte buni.

Dolly l-a parasit pe fiul lui Nastase
Nicholas Nastase a fost parasit de iubita

Iubita lui s-a casatorit cu un alt barbat

Christopher spera ca anul acesta sa ajunga in fata altarului cu iubita lui, Dolly, alaturi de care avea o relatie de opt ani. Lucrurile au luat o intorsatura absolut incredibila, iar tanarul a fost parasit chiar inainte de nunta, moment in care Nicholas a luat in calcul sa se intoarca in Romania, langa tatal sau.

Nicholas Nastase a fost parasit de iubita

In tot acest timp, mai putin chiar de doua luni, Dolly a uitat definitiv de fiul lui Nastase si s-a si casatorit cu un barbat de care s-a indragostit subit!

Nicholas Nastase a fost parasit de iubita

Foarte afectat de acest lucru, fiul lui Nastase s-a consolat o vreme cu citate motivationale si sfaturi din partea prietenilor care il incurajeaza sa depaseasca momentul. Cu siguranta acest eveniment nefericit il va face pe Nicholas sa gandeasca si mai mult la ideea de a se muta definitive din New York in Bucuresti, asa cum le-a povestit apropiatilor ca si-ar dori.

Citeste si Fiul lui Ilie Nastase a primit lovitura fatala! Logodnica l-a parasit dupa opt ani, iar acum…

(M.A.)