I-au “furat” identitatea baiatului rau al Craiovei! Afla ce a patit Iustin Covei dupa gratii

Publicat: 27/08/2015 | 00:03
I-au “furat” identitatea baiatului rau al Craiovei! Afla ce a patit Iustin Covei dupa gratii

Iustin Covei, cunoscut ca si baiatul rau al Craiovei, cel care a fost condamnat la sase ani de inchisoare, a avut surpriza sa constate ca cineva i-a “furat” identitatea.

Covei, care este baiatul unui judecator din Capitala Baniei, se afla dupa gratii, iar in ultimul timp a facut mai multe cereri prin care contesta pedeapsa primita. Tanarul care a fost implicat in multe scandaluri de-a lungul timpului, a aflat ca cineva a facut o cerere in instanta care avea ca obiect contestatia la executare, insa nu era facuta de el. Motiv pentru care nu si-a insusit-o.

Iustin Covei

“Respinge contestaţia la executare ca fiind formulata de o persoana fara calitate procesuala si neinsusita de condamnatul Covei Iustin,detinut in Penitenciarul Craiova”, au decis magistratii.

„Nu sunt ingeras!”
 

Iustin Covei

Iustin Covei, caruia i s-a spus in mai multe feluri, printre care “Printisorul penal din Banie”, “Pralea” sau “Copilul”, declara in trecut pentru CANCAN.ro ca a facut multe tampenii de-a lungul timpului. “Nu sunt nici pe departe, ingeras, dar nici dracul pe Pamant, asa cum am fost descris. Imi asum trecutul, dar au existat si cazuri cand am picat ca musca in lapte fara sa am vreo vina”, spune baiatul rau al Craiovei. Covei a fost condamnat la sase ani pentru clonare de carduri. (B.V.)
 

Citește și...