I-au plăcut bărbații, dar ea este singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu!

Publicat: 23/05/2019 | 20:28

I-au plăcut bărbații, dar ea este singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu! Diana a fost la mormântul designerului pentru a aprinde o lumânare.

I-au plăcut bărbații, dar Răzvan Ciobanu a iubit și o femeie. Cea care i-ar fi furat inima designerului este Diana, o tânără cu care Răzvan ar fi trăit la un moment dat o poveste de dragoste. În ciuda faptului că relația lor nu a durat, Diana nu l-a uitat însă pe designer și a venit să îi aprindă o lumânare la mormânt. (CITEȘTE ȘI: SORIN OPREA, DEZVĂLUIRI DESPRE RELAȚIA PE CARE O AVEA CU RĂZVAN CIOBANU: ”DACĂ A AVUT O DATORIE LA MINE, A ACHITAT-O TOT TIMPUL”)

Diana era îmbrăcată în haine de doliu și era vizibil afectată de pierderea celui cu care a împărțit la un moment dat și bune și rele.

Diana, singura femeie pe care Răzvan Ciobanu a iubit-o

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...