Sorin Oprea, dezvăluiri despre relația pe care o avea cu Răzvan Ciobanu: ”Dacă a avut o datorie la mine, a achitat-o tot timpul”

Publicat: 23/05/2019 | 17:09

Sorin Oprea, unul dintre prietenii lui Răzvan Ciobanu, a făcut dezvăluiri despre relația pe care o avea cu designerul. 

Sorin Oprea era partenerul de afaceri și prietenul lui Răzvan Ciobanu. Cei doi au stat împreună la masă, la un local din Mamaia cu puțin timp înainte ca Răzvan să-și piardă viața în accident. După moartea designerului însă, au tot existat zvonuri conform cărora Sorin Oprea ar fi luat mai multe obiecte din apartamentul amicului său. Sorin Oprea însă a infirmat zvonurile și a făcut dezvăluiri despre relația pe care o avea cu Răzvan Ciobanu. (CITEȘTE ȘI: NOI DEZVĂLUIRI ULUITOARE! RĂZVAN CIOBANU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ ANUL TRECUT)

„Eu m-am certat cu Răzvan nu o dată, de zeci de ori, de sute de ori. Treburile au fost interpretate tot timpul în defavoarea noastră. Eu cu Răzvan, chiar dacă mă certam, a doua zi mă împăcam. Răzvan dacă a avut o datorie la mine, a achitat-o tot timpul. Și am fost printre singurii care mi-am recuperat banii. Integral. Mai avea câteva tricouri. Eu am în telefon și acum dacă vreți să vă arăt (n.r. mesaje). Nu amenințări. „Să-mi dai banii”, „Când îi dai?”, „Mâine trebuie să-mi plătesc salariații”, dar niciodată să-l ameninț sau să-i fac ceva…

Răzvan Ciobanu mi-a făcut cadou un ceas. Cadou în ghilimele. Eu când l-am cunoscut pe Răzvan, mi-a dat țeapă, între ghilimele, de o pereche de adidași de la magazin. Merg la el acasă, i-am spus că îmi place ceasul pe care-l avea pe o masă. Mi-a zis „Dacă vrei ți-l fac cadou” și eu i-am zis „Nu, ăsta e în contul banilor pe care aveai să mi-i dai”. Eu la rândul meu l-am făcut cadou la altcineva”, a povestit Sorin Oprea în  cadrul unei emisiuni TV.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...