Noi dezvăluiri uluitoare! Răzvan Ciobanu a încercat să se sinucidă anul trecut

Publicat: 19/05/2019 | 21:20

Noi dezvăluiri uluitoare! Răzvan Ciobanu a încercat să se sinucidă anul trecut. Dosarul în care era implicat, dar și certurile cu iubitul său l-ar fi făcut pe designer să se gândească la suicid. 

După moartea lui Răzvan Ciobanu, noi detalii ies la iveală. Apropiații designerului mărturisesc că Răzvan Ciobanu s-a gândit anul trecut să-și încheie socotelile cu viața. El s-ar fi gândit să apeleze la acest gest extrem din cauza dosarului cu droguri în care era implicat, dar și din cauza certurilor dese cu iubitul său. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN CIOBANU, UN BĂRBAT VIOLENT? STEPHAN PELGER A FĂCUT DEZVĂLUIRI INCREDIBILE)

”Puțini știu că designerul a încercat să termine socotelile cu viața anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supraviețui așa, cu datorii și fără dragoste”, a declarat recent unul dintre apropiații designerului.

”Îmi zicea că nu mănâncă, că nu a mâncat de trei zile. El spunea că nu mai vrea să mai trăiească, dar în mod conștient nu știu dacă ar fi făcut acest lucru. El a spus la un moment dat că a încercat”, a declarat o altă prietenă apropiată, Diana Lucan, pentru Antena Stars.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

 

Citește și...