Iadul pe care îl trăiește Elena Udrea în închisoare. Cum este tratată după gratii iubita lui Adrian Alexandrov

Publicat: 14/10/2018 | 11:15

Elena Udrea este închisă la închisoarea “El Buen Pastor”, din Costa Rica, unde ar trăi un adevărat calvar. O deținută a rupt tăcerea după gratii și a oferit un interviu cutremurător. Penitenciarul este supraaglomerat, iar multe dintre femei sunt obligate să doarmă pe jos, în băi super murdare.

În plus, mâncarea este plină cu gândaci și viermi, iar deținutele se iau frecvent la bătaie, pentru supremație.

În iadul acesta trăiesc laolaltă ucigașe, pedofile, violatoare și traficante de droguri. Gardienii de multe ori închid ochii când acestea se bat până nu mai mișcă. Există celule unde stau 74 de deținute și sunt trei băi disponibile pentru 200 de femei.

Un prânz tipic poate să fie orez cu cârnaţi feliaţi şi o salată verde („roşiile nu se văd în salată” zice una din deţinute). Fasolea roşie şi neagră ne-o dau fără să-i adauge nimic (sare,condimente)a spus deținuta, conform wowbiz.ro.

O altă femeie susține ca bucătăria, alimentele și sala de mese „miros a droguri”, iar cina este servită prea devreme, motiv pentru care deținutele ajung să facă foamea. „Ei vor să mâncăm la ora 16 şi aşa trebuie să facem”.

86% dintre detinute mărturisesc că în bucătărie au vazut muşte, gândaci şi sobolani, iar 46,8% că mirosul din bucătărie si sala de mese nu e deloc plăcut. Mai sunt deţinute care spun: „Dacă nu ajungi la timp la masă, e posibil sa nu mai apuci mâncare”.

Citește și...