Ianis Hagi: „Sunt fericit și mândru să fac parte din familia Glasgow Rangers!”

Autor: Cristian P
Publicat: 28/05/2020 | 15:12
Ianis Hagi: „Sunt fericit și mândru să fac parte din familia Glasgow Rangers!”

La puțin timp după ce Glasgow Rangers a definitivat transferul său, internaționalul român Ianis Hagi, a declarat că etse nerăbdător să revină alături de coechipierii săi și să îmbrace tricoul scoțienilor.  

„Sunt nerăbdător să revin alături de echipă şi să îmbrac din nou acest faimos tricou. A existat interes pentru mine şi din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost întotdeauna să revin la Glasgow şi să joc pentru Rangers. Mi-a făcut o deosebită plăcere să evoluez sub formă de împrumut până acum şi de abia aştept să joc din nou în faţa fanilor noştri. Dar pentru moment îmi doresc ca toţi suporterii şi familiile lor să fie rămână sănătoşi şi în siguranţă”, a declarat Ianis Hagi pe site-ul oficial al scoțienilor.

Hagi jr. a ținut totoddată să-și exprime bucuria și pe o rețea proprie de socializare, menționând că este fericit şi mândru să joace la un club atât de important din Europa.

„Sunt extrem de fericit şi mândru să fac parte din familia Glasgow Rangers şi să joc în culorile unui club atât de mare. Abia aştept să mă întâlnesc cu băieţii, să joc din nou pe Ibrox şi să petrec momente frumoase alături de fanii noştri fantastici. De asemenea, vreau să mulţumesc clubului Genk şi suporterilor pentru ajutorul şi afecţiunea pe care mi-au arătat-o”, a fost mesajul psotat de Ianis Hagi pe o rețea proprie de socializare.

În vârstă de 21 de ani, Hagi jr. a fost cedat în ianuarie de Genk la Rangers sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare, iar transferul său definitiv a fost evaluat la 5 milioane de euro.

Citește și...