Iașul își definitiveză lotul pentru Antalya!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/01/2019 | 03:20

Oficialii formației Politehnica Iaşi au anunțat că în cursul zilei de astăzi vor definitiva lotul care va pleca mâine în cantonamentul din Antalya.

Adrian Ambrosie, președintele clubului moldav, a spus că în lotul pe care Flavius Stoican îl va deplasa înn Turcia se vor regăsi maxim 30 de jucători.

„În afară de cei 26 de jucători pe care i-am anunţat marţi că au şanse să meargă în Turcia, au mai apărut şi alte discuţii. Pentru a fi acoperiţi pe posturile under 21 luăm în calcul varianta de a conta în Turcia şi pe stoperul George Dwubeng, care a fost adus în vară şi a lucrat la juniori. Totodată, s-ar putea să luăm doi juniori de la Sporting Vaslui, mijlocaşul Cracea, care a mai fost la noi, fiind unul dintre ei. Totodată, aşteptăm răspunsul lui Gardoş la oferta noastră. Ne-a spus că joi va decide ce va face. Are oferte şi din Ungaria. Dacă nu merge acolo, vine la Iaşi. Cu clubul lui, Craiova, am discutat, nu cred că vor fi probleme. Antrenorul Flavius Stoican a zis iniţial că va conta pe 24 de jucători, s-ar putea să fie mai mulţi. Joi decidem lista celor care merg în Antalya”, a declarat Adrian Ambrosie, președintele executiv al formației Poli Iași.

Preşedintele executiv al clubului, a mai spus că a renunțat la patru jucători printre care și goalkeeperul Alberto Cobrea.

„Am încheiat conturile cu Roşu, Pîrvulescu şi Bekui. Lui Cobrea i-am dat hârtie prin care îi dăm dreptul să se antreneze cu altă echipă. Cu Aguinaldo şi N”Dongala continuăm negocierile de reziliere”, a conchis Ambrosie.

 

Citește și...