Iftime atac dur la Rednic: „Nu a demonstrat nimic la Iași!”

Publicat: 02/07/2020 | 14:25
Iftime atac dur la Rednic: „Nu a demonstrat nimic la Iași!”

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, l-a ironizat pe Mircea Rednic, antrenorul ieșenilor, dându-i acestuia șanse mici în încercarea de a evita retrogradarea în acest an.

Finanțatorul  FC Botoșani a declarat în stilul caracteristic că șansele Iașului de a evita retrogradare sau de a  întoarce scorul în manșa secundă a semifinalei cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe sunt foarte mici. Iftime a mai spus că Rednic nu a demonstrate nimic în Copou.

„Rednic nu a demonstrat nimic, a venit de câte luni a venit la Iași și uite unde e echipa, pe ultimul loc. E ca și cum te-ai dus la mort fără batistă că s-au calificat în semifinalele Cupei României. Sepsi e o echipă puternică, Leo e antrenor. Se vede dinamica la echipă”, a declarat Valeriu Iftime pentru PRO X.

Poli Iași se situează pe locul 6 din play-out-ul Ligii 1, cu 18 puncte obținute, la o lungime distanță de ocupanta poziției 7, Chindia Târgoviște. Dacă Dinamo obține astăzi un rezultat pozitiv în epilogul rundei a VII-a la Ovidiu cu Viitorul atunci Poli ajunge pe loc retrogradabil. În weekend în cadrul rundei a VIII-a a play-out-ului Ligii 1, Poli Iași se va duela în Copou duminică de la ora 13:00 cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Program etapa a VII-a play-out Liga 1
Poli Iași- FC Hermannstadt 2-3
Academica Clinceni- Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0
FC Voluntari- Chindia Târgoviște 2-0
Joi, 2 iulie
ora 20:00 Viitorul Constanța- Dinamo București

Clasament play-out Liga 1
1 Viitorul Constanța- 31 pct
2 FC Voluntari – 27 pct
3 Academica Clinceni- 26 pct

4 Sepsi OSK- 24 pct
5 FC Hermannstadt- 21 pct
6 Poli Iași- 18 pct
7 Chindia Târgoviște- 17 pct
8 Dinamo- 17 pct