Îi prieşte ”evadarea” din arestul la domiciliu! Şi-a făcut poftele pe plaja milionarilor!

Publicat: 06/07/2016 | 15:13

Dacă odată intrat în arest la domiciliu nu l-am mai văzut ceva vreme pe Remus Truică, iată că acum controversatul milionar şi-a făcut apariţia două weekend-uri la rând pe litoral. Pe-o plajă din staţiunea Mamaia l-am găsit şi noi, într-o nouă ipostază de această dată, ceea ce dovedeşte că fostul demnitar nu a avut nicio clipă în care să se plictisească.

Tot în sfârşitul de săptămână care a trecut, Remus Truică a avut parte de un nou episod „presărat“ din plin cu aventură. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat pe celebrul om de afaceri în clipa în care a vrut să le arate tuturor cum se distrează un milionar. „Reţeta“ unei relaxări perfecte, cel puţin în sezonul estival, pe o plajă din Mamaia, cel puţin pentru Remus Truică a început printr-un joc de table. Aşezat comod la o măsuţă şi c-o şapcă neagră pe cap şi deja celebrul slip negru (vezi AICI toată peripeţia) fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase a aruncat zarurile pe tablă minute în şir, părând extrem de concentrat asupra jocului. Atât de concentrat, că Remus Truică s-a cam plictisit la un moment dat, şi-a amintit rapid că e la malul mării, iar în următoarea clipă a decis că vrea o porţie zdravănă de adrenalină.

Remus Truică s-a delectat la malul mării c-un joc de table, după care a sărit rapid în şaua skijetului
Remus Truică s-a delectat la malul mării c-un joc de table, după care a sărit rapid în şaua skijetului

Aşa că, Remus Truică n-a stat mult pe gânduri şi s-a îndreptat spre primul loc unde se închiriau skijet-uri, iar abia în acel moment a început cu adevărat aventura maritimă pentru omul de afaceri. De unul singur, Remus Truică n-a avut nicio problemă să urce în şaua skijet-ului, pe care a alunecat uşor, ceea ce dovedeşte că nu este un începător al acestei distacţii nautice. De asemenea, fostul demnitar a trebuit să îl aştepte câteva minute pe băiatul care îl însoţea, doar că acesta a urcat ceva mai greu pe skijet.

Dacă în primă fază părea că distracţia ţine pentru Remus Truică doar câteva minute, fiindcă a fost rapid lăsat în apă, în apropierea geamandurii, milionarul s-a orientat rapid, şi-a înotat până la un alt skijet, pe care l-a „luat de coarne“, de unul singur, fără niciun însoţitor şi fără să poarte o vestă de salvare.

Mai mult, se pare că la cât de libertin se simte în ultima vreme, lui Remus Truică îi prieşte cu siguranţă „evadarea“ din arestul la domiciliu, probabil acesta fiind principalul motiv pentru care nu spune „Nu“ în faţa niciunei provocări de acest fel.

Citește și...