Il mai tineti minte pe Artanu’ de la Timpuri Noi? Revine in forta si….Afla ce a planuit

Publicat: 28/01/2014 | 00:52

Nu prea s-a mai auzit nimic de formatia Partizan, dar asta nu inseamna ca s-a destramat sau ca membrii trupei au renuntat sa mai faca muzica. Adrian Plesca, cunoscut mai bine ca Artanu', spune ca in primavara revin in forta.

Solistul la slujb asa de la Corul Radiodifuziunii Romane
Solistul la slujb asa de la Corul Radiodifuziunii Romane

Adrian Plesca, cel care a fondat, in 1982, alaturi de prietenul sau, Razvan Moldovan, formatia Timpuri Noi, ne-a spus ca in prezent viata sa se imparte intre slujba  de la Corul Radiodifuziunii Romane si formatia Partizan.

Partizan la o emisiune la postul de radio Guerrilla
Partizan la o emisiune la postul de radio Guerrilla

“Unde Dumnezeului sa mai apar eu! Cu serviciul, cu formatia, iar acum in primavara vom scoate si noi o piesa, doua noi. (…) Te straduiesti un pic si iese bine. La munca tot la muzica sunt, numai ca dimineata sunt la cor si dupa masa timpul este alocat pentru formatie”, ne-a spus artistul.

Citeste si Artanu,de la Partizan: „Nu vom aparea pe scena ca sa ne insinuam cu mainile pe la chiloti si nici la sutiene”

 

 

Solistul ne-a spus ca viata lui se imparte intre jobul de l acor si trupa Partizan
Solistul ne-a spus ca viata lui se imparte intre jobul de l acor si trupa Partizan

 S-a familiarizat cu muzica de la gradinita

De asemenea, el ne-a povestit ca, odata ce piesele vor fi gata, acestea vor fi puse pe internet, unde “vor avea o viata a lor”. Artan s-a familiarizat inca de mic cu muzica, el a studiat vioara de la gradinita, iar in scoala generala s-a apucat de pian. In octombrie 1982, artistul a inceput sa cante cu celebra formatie Timpuri Noi, pe care a si fondat-o impreuna cu un prieten din copilarie. Din vara lui august 1990, Adrian Plesca a inceput sa cante si in Corul Radio.In 2001, a luat fiinta si formatia Partizan, care a dat imediat lovitura cu celebra piesa “Fata mea”. . (A.S.)(Sursa foto radioguerrilla.ro, facebook.com)
 

„Unde Dumnezeului sa mai apar eu!”

 

Citește și...