Ilie Năstase, din nou tătic? Mărturisiri uluitoare, în direct: ”Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep”

Publicat: 12/09/2020 | 20:23

Ilie Năstase, din nou tătic? Celebrul tenismen a făcut mărturisiri uluitoare, iar fanii au rămas mască. Nu de alta, dar… Ioana Simion ar putea fi însărcinată!

S-a căsătorit cu aleasa inimii sale, iar acum are planuri mari! Ilie Năstase a mărturisit, în direct, că își dorește să devină din nou tătic. Celebrul tenismen își dorește încă o fetiță, care să îi calce pe urme. (CITEȘTE ȘI: SECRETARUL DE LA SĂNĂTATE SE ANTRENEAZĂ ÎN HERĂSTRĂU CA ROCKY BALBOA. L-AM FILMAT ÎN ACȚIUNE!)

Imediat, fanii s-au întrebat dacă nu cumva Ioana a rămas deja însărcinată.

„Ne înțelegem foarte bine! Suntem de aceeași vârstă. Dacă o fură unul care este mai șmecher ca mine pe Ioana, nu mă supăr, dar să nu o fure unul mai slab decât mine. Ioana mi-a pus capac, pentru că are clasă. Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gândesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep”, a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

Cum au ajuns în fața altarului

După câteva despărțiri și împăcări, Ilie Năstase și-a dat seama că nu poate trăi fără Ioana Simion. După marele eveniment, noua soție a sportivului le-a dezvăluit fanilor cum a ajuns în fața altarului cu celebrul tenismen. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL LUI FLORIN SALAM A FĂCUT FURORI PE SCENA DE LA X FACTOR! JURAȚII AU FOST IMPRESIONAȚI.„EŞTI MORTAL…ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII UN ARTIST”)

”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana Simion.