Ilie Nastase, lider la femei. A avut 3500 de femei, Brigitte avand numarul 3501

Publicat: 04/12/2015 | 12:04

Toata lumea stie cat de mult a iubit si iubeste Ilie Nastase femeile. Gurile vorbesc de un numar de 3500, acesta confirmand ipoteza, Brigitte avand numarul 3501.

Ilie Nastase este recunoscut atat pentru performantele sale profesionale, cat si pentru cele personale, avand un numar de 3501 la femei.

Ilie Nastase

„Erau 3500 si am zis sa fac 3501 de femei. Asa zic oamenii, ca am avut 3500 de femei si 3501 suna mai bine. M-am oprit la Brigitte ca probabil daca mai aveam timp, mai mergea si 3502, 3503. Vai de capul meu! Nu stiu de ce e geloasa, ca alea pe care le-am avut inainte nu mai conteaza, conteaza cu cine esti acum si ce faci acum, alea s-au dus. Controverse avem cu totii, mai mult sau mai putin si daca ne uitam la astea inseamna ca nu ne mai luam niciunul cu altul. Eu nu am cunoscut ce a facut ea inainte, nu m-a interesat, mie mi-a placut in momentul ala. Sigur ca oamenii sunt rai in Romania si cuvinte urate s-au spus despre ea, dar ea e o femeie foarte puternica si tot ce incepe duce la capat si eu nu prea fac asta si atunci ne completam”, a declarat tenismenul.

De Craciun o sa le aiba alaturi pe fetele sale, dupa care o sa mearga la mama lor, la fel si copiii lui Brigitte.

Ilie Nastase

„In general de Craciun stau cu mine, apoi se duc la mama lor, la fel si cu copiii lui Brigitte, dar cele mai frumoase zile sunt cele de Craciun şi pentru ei si pentru noi. Deocamdata nu mi-au cerut un Craciun cu mama lor, nu se poate, dar ele inteleg situatia, sunt destul de mari si nu cred ca suntem singurul cuplu care e in situatia asta. Au fost la Londra acum şi si-au luat cam ce aveau nevoie. Trei zile numai prin magazine, nu sunt pretentioase, nu se mai joaca nici cu papusi, deja au trecut la alte jocuri… Acum sunt cu machiajul, creme, nebunii…. Am fost si mama si tata trei zile. A fost greu de tot. Imi doresc sanatate, sa ma simt bine fizic ca altfel nu am alte probleme de rezolvat… si sa traiesc niste momente ca de fapt, viata ce e? Câteva momente si nu intotdeauna bune”, a povestit Ilie Năstase.

Ilie Nastase

Ilie Nastase, performante uriase in tenis

Ilie Nastase este cel mai mare jucator de tenis roman si unul din cei mai indragiti tenismeni din lume, performantele lui fiind greu de egalat.

A jucat timp de 18 ani pentru echipa de Cupa Davis a Romaniei, totalizand un numar de 146 de meciuri, din care 109 castigate. Tenismenul s-a retras din cariera profesionista in octombrie 1985, la varsta de 39 de ani.

 

A.T.
 

Citește și...