Ilinca Vandici nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în direct: “Mai mult decât aș fi crezut“

Publicat: 13/12/2018 | 10:58

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi, miercuri seara, în direct la “FanArena“, emisiune pe care o moderează împreună cu Vladimir Drăghia. Prezentatoarea nu și-a putut stăpâni emoțiile când a văzut materialul cu Alin Andronic, accidentându-se la Exatlon.

M-am emoţionat mai mult decât aş fi crezut„, a spus Ilinca Vandici. Ana Maria Otvoş este şi ea extrem de supărată de accidentarea fostului său coleg. Războinica susţine că îi pare mai rău de accidentarea lui Alin decât de plecarea ei din competiţie. „Imaginile cu Alin în starea asta mă emoţionează mai mult decât plecarea mea. Alin s-a dăruit mult prea mult. Ştiu unde a greşit. El a tras mult prea mult, s-a consumat, a tras de el. Este o persoană foarte bună. El mereu a avut bunătate. A fost un dar pentru noi că a fost în echipă.”, a spus Ana Maria Otvoş.

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a dezvăluit cum, în urmă cu zece ani, a primit o cruntă lovitură! Tatăl ei a murit. A povestit cum a ținut-o de mână, apoi a adormit și s-a stins.

„Aveam 21 de ani când am primit cea mai mare lovitură a vieţii mele. Era joi seară, eram în Bucureşti, când m-a sunat mama şi mi-a zis să vin de urgenţă acasă, la Oradea. Tata era bolnav de ceva timp, dar situaţia lui se înrăutăţise. M-am dus direct la spital, am stat de vorba cu el, am mers la un moment dat să-i cumpăr o ciorbă de văcuţă, pentru că îşi dorea mult să mănânce… Am petrecut ceva timp împreună, cu toată familia, apoi el a adormit.

Mama a plecat puţin, sora mea la fel, şi când s-a trezit am stat doar noi doi, m-a strâns tare de mână şi s-a întors cu faţa la perete… Aceea a fost clipa când s-a dus…Îmi vine să plâng de fiecare dată când vorbesc despre asta. Cred ca el m-a aşteptat să ajung acasă, să îmi spună că mă iubeşte şi că este mândru de mine. Din momentul respectiv, de fiecare dată când am avut de făcut o alegere, când am fost pusă într-o situaţie mai grea, m-am gândit la tatăl meu şi m-am întrebat ce şi-ar fi dorit el.

Oricum vreau să vă spun că îl simt că este lângă mine, că mă îndruma şi cred că sunt fericită şi împlinită acum pentru că tatăl meu m-a ghidat cumva pe cel mai bun drum pentru mine”, a declarat Ilinca Vandici pentru revista VIVA!

Citește și...