Imagine bombă de ultimă oră cu Antonia! „Ești gravidă?”

Publicat: 30/12/2018 | 13:07
Imagine bombă de ultimă oră cu Antonia! „Ești gravidă?”

Antonia sucește mințile bărbaților și trezește pasiuni nestăvilite. Bineînțeles, nimeni nu se poate apropia de ea, fiindcă Alex Velea e mereu în ”stare de veghe!” 🙂 Dar pe pagina sa de Instagram, Antonia se dezlănțuie de fiecare dată când are ocazia, iar vizitatorii paginii sunt în delir.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Așa s-a întâmplat și acum. Antonia a postat o fotografie-bombă, realizată în dormitor. Frumoasa vedetă este îmbrăcată într-un body vișiniu care o ”prinde” de minune. Ține mâinile la față și, din câte se poate observa, zâmbește și se află într-o stare ”de grație”. Peste 120 000 dse internauți au apreciat fotografia postată de Antonia, iar comentariile au ”curs”. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Superbă ! ?”, ”????????? Antonia ce fată frumoasă și sexi ești”, ”Dupa parerea mea cea mai frumoasa femeie din univers ? mai ales ca esti si mamica ?”, ”Poți sa pui mai multe poze cu picioarele tale goale?”, ”Incredibil, 3 copii, nu as spune cu asa corp”, ”Norocos Alex Velea”, ”Esti cea mai fromoasa Doamna si mămica de pe lume ❤️?????”, ”Perfecțiunea întruchipată! ⭐”, ”?Cand vad o asemenea frumusete imi vine sa fac o urare ca de sarbatoare, Sa ne traiesti cel putin o suta de primaveri si sa te bucuri si sa ne bucuri in continuare cu talentul tau inconfundabil. Te iubim! ??”, au fost câteva dintre comentarii. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Antonia, tendințe de îngrășare?

Bineînțeles, nu au lipsit nici unele commenturi ”răutăcioase”. Într-unul dintre ele, cineva este de părere că Antonia… s-a îngrășat:

”Ce urat corp ai Antonia!!! Te-ai ingrasat mult!!!!??‍♀️

Un alt internaut a pus o întrebare  ”delicată”, referitoare la o eventuală sarcină a Antoniei:

”Te-ai ingrasat, esti gravida??? P.s. Esti idolul meu”!

Firește, vedeta nu a dat (încă) niciun răspuns.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

 

Antonia, imagine bombă!