Imaginea care a devenit virală: Un polițist salvează o pisicuță de pe DN

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 01/06/2018 | 08:45

Site-ul ”Polițiștii au umor” a postat o imagine care a devenit virală! Un polițist vede o pisicuță dezorientată pe un drum national cu mare trafic și imediat îi sare în ajutor. Ia pisicuța din mijlocul drumului și o îndepărtează astfel de un pericol iminent.

”Mulți vor spune că nu e mare lucru să oprești mașina de poliție, să oprești traficul și să scoți un pisoi de pe carosabil, de la o moarte aproape sigură. Nu știu cum se numește colegul, dar are toată aprecierea mea. Pentru mine el este azi #politistul zilei. Felicitări”, scrie în dreptul postării.

Postarea pe respectivul site a avut numeroase like-uri, majoritatea de apreciere față de gestul înduioșător al omului legii.

”Mă bucur pentru că văd schimbare și numai lucruri bune în ultimul timp despre Poliția Română! Prin atitudinea voastră veți schimba lucrurile în Poliția Română pentru că veți avea sprijinul poporului! Cu stima un simplu cetățean!”, ”Acum în Brăila, aceeași oameni polițiști. Au adunat câțiva pisici mici din mijlocul străzii. Felicitări! Or avea ei umor, dar au si mult suflet!”, ”Și pare că e pe DN1 în zona Otopeni dacă văd bine pe plăcuță. Unde traficul la ora asta e înfiorător. Respect!”, au fost comentariile.

Citește și...