Imagini cu ispita Irina Stroia de la „Insula iubirii” dezbrăcată, făcute publice!

Publicat: 13/05/2019 | 16:17

Irina Stroia este una dintre ispitele de la „Insula iubirii”, sezonul 5. Blondă și apetisantă, tânăra nu a apărut încă în show, însă nu este timpul pierdut, pentru că emisiunea a început de curând. În vârstă de 23 de ani, Irina este consultant estetic și este pentru a doua oară în rolul de ispită la Antena 1.

Deja cunoscută de telespectatori, ispita face deja „victime” printre fani, după ce s-a făcut remarcată atât pe micile ecrane, cât şi pe reţelele de socializare. Imaginile pe care le postează, lăsând la vedere formele voluptoase, i-a înnebunit pe prietenii virtuali.

Irina Stroia, ispită la „Insula iubirii”

A participat și în sezonul 4

Nu este prima oarcă când participă la acest show, alături de prezentatorul Radu Vâlcan și celelalte ispite. În sezonul 4 al show-ului ea l-a vrăjit pe Iulian, cel care avea o relație cu Marinela Mavrodin. I-a dovedit bărbatului că relația cu iubita nu era potrivită pentru el, motiv pentru care s-au și despărțit.

Irina a decis să participe și în al cincilea sezon. Anul trecut, înainte de show, făcea declarații: Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez, spunea Irina, care este o fire dinamică și activă, iar în trecut a practicat și judo.

Citește și...