Imagini cutremurătoare de la înmormântarea pădurarului ucis în Maramureș! Liviu era tatăl a trei copii

Autor: Keva Iosif
Publicat: 21/10/2019 | 11:44

Hoții de lemne au ucis zilele trecute un pădurar din Maramureș. Liviu Pop a fost împușcat mortal, în piept, după ce i-a surprins. Tânărul de 30 de ani a fost condus pe ultimul drum de către soția lui și cei trei copii. 

Hoții de lemne care au ucis zilele trecute un pădurar din Maramureș sunt … Pădurarul Liviu Pop a fost împușcat mortal, în piept. “Se ridica la 4 dimineața din pat și pleca la pădure. Așa de mult o iubea”, spun cei care l-au cunoscut, citați de observator.tv.

Liviu era pasionat de meseria pe care și-a ales-o și nu era zi în care nu fie la pădure, locul care îi era cel mai drag. Punea suflet în tot ceea ce făcea, era un om corect și cinstit, așa și-l amintesc toți cei cu care a lucrat.

sursa: observator.tv

Astăzi, familia și colegii lui și-au luat rămas bun de la Liviu. Anchetatorii au audiat până acum șase suspecți în acest caz, însă niciunul nu a fost încă reținut.

Liviu Pop este al doilea pădurar ucis la datorie, în mai puțin de o lună. Un alt bărbat, din Iași, a fost găsit mort la marginea pădurii, în septembrie.

Citește și...