Imagini de pe patul de spital cu jandarmerița bătută de huligani

Publicat: 12/08/2018 | 18:49

Primele imagini din spital cu jandarmerița snopită în bătaie de huligani! Ea este vizitată de ministrul de Interne, Carmen Dan, care o încurajează. Ștefania, 23 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Primele imagini cu femeie-jandarm, aflată pe patul de spital după ce a fost bătută cu bestialitate în Piaţa Victoriei sunt din timpul vizitei pe care i-a făcut-o ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, la Spitalul Floreasca, potrivit observator.tv.

Oficialul MAI i-a vizitat la Spitalul Floreasca pe cei trei jandarmi răniţi, între care femeia jandarm care a fost bătută, ea spunând că veştile sunt îmbucurătoare.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a ajuns de urgență la spital vineri noapte (10 august) după ce a fost bătută de un grup de huligani, aflat în mijlocul manifestanților, la mitingul diasporei.

Femeia-jandarm și un coleg al ei au fost înconjurați de huligani și loviți cu pumnii și cu picioarele. Tânăra a fost apărată de manifestanții pașnici, care au fost și ei loviți de huligani.

Tânăra a ajuns la spital cu numeroase leziuni la cap, dar și cu un traumatism de coloană cervicală și unul toracic.