Imagini dramatice filmate din avionul care a aterizat forțat într-un lan de porumb VIDEO

Publicat: 15/08/2019 | 09:26

Un avion cu 230 de pasageri la bord a aterizat de urgență într-un lan de porumb. Pasagerii au coborât și s-au îndepărtat de aeronavă. Din fericire, nimeni nu a murit.

Potrivit BoardinPass, compania aeriană Ural Airlines a confirmat că o aeronavă de pasageri Airbus A321 a efectuat o aterizate de urgență într-un lan de porumb după ce un stol de păsări i-a lovit ambele motoare.

Видео посадки А321 на кукурузное поле в Подмосковье. Снимает один из пассажиров.Судя по звуку, двигатели работают с перебоями.

Publicată de Baza pe Miercuri, 14 august 2019

”Am avut o aterizare de urgență în Zhukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, iar echipajul a efectuat aterizarea la un kilometru distanță de pistă”, a declarat directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratovбo, citat de Tass.

Unele informații sunt contradictorii. Un incendiu a fost anunțat, iar imaginile arată și spuma folosită pentru stingerea acestuia, dar oficialii companiei spun că nu au existat flăcări.

Tass mai spune că un motor s-ar fi desprins în timpul aterizării forțate, pe burtă, a aeronavei.

Zborul U6178 decolase de la Moscova și ar fi trebuit să ajungă la Simferopol, în Crimeea. Deocamdată nu au fost anunțate victime, dar mai multe ambulanțe și două elicoptere au fost trimise, iar unii pasageri sunt tratați la fața locului.

Citește și...