Imagini în premieră. Au secat Dâmboviţa şi… Ce se ascundea sub ape în inima Bucureştilor

Publicat: 11/01/2018 | 00:00

La o perioadă de câţiva ani, Primăria demarează procesul de curăţare a albiei râului Dâmboviţa, care traversează Capitala. De această dată, s-a întâmplat chiar în debut de an! Autorităţile au secat râul, pe bucăţi, iar oamenii au fost martorii unor scene desprinse parcă din filme ca ”Sfârşitul lumii”. Ce s-a găsit pe fundul apei este de necrezut! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile uluitoare! (VEZI ŞI: Doi tineri ameţiţi de alcool au căzut în Dâmboviţa! Operaţiune dramatică de salvare)

S-au dus vremurile când pescarii amatori aruncau undiţele în Dâmboviţa, cu o pălărie pe cap, să nu facă insolaţie, cu o ţigară în colţul gurii şi cu butelca de bere la picior! A venit şi frigul, dar şi decizia de ultimă oră a autorităţilor de la Primăria Capitalei! Ordin de sus, se curăţă albia râului Dâmboviţa, pe ”teritoriul” Bucureştiului! S-a dat drumul la apă, au rămas… E jale … (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Diferenţa de 13 ani dintre ei n-a contat! Ex-soţia primarului i-a spus ”Da!” plătitorului Mădălin de la Giurgiu. Aşa ceva n-ai mai auzit! S-a căsătorit în secret, iar fostul soţ milionar a oficiat ceremonia!)

Doar păsările ce mai agreează priveliştea din albie! Şi sunt multe, roiesc, se avântă şi îşi găsesc hrana mai uşor. Însă trecătorii rămân uluiţi de ceea ce poate fi văzut pe fundul Dâmboviţei. Fără exagerare!

Între algele rămase la ”uscat” pe malurile abrupte de beton, ochiul curiosului, şi nu numai, pentru că, vrei, nu vrei, retina reţine, găseşte ceea ce nici prin cap nu ţi-ar trece: chiuvetă, saltea relaxa, umbrelă, aparat de aer condiţionat, coş de gunoi, cauciuc, geantă… Tot tacâmul! (CITEŞTE AICI: Imagini interzise minorilor! Fosta ”bombă sexy” a lui Dorian Popa, pipăită pe posterior de un puşti talentat!)

Căruţul de la supermarket, piesa de rezistenţă!

La ordinea zilei sunt miile de sticle şi pet-uri de pe fundul râului, dar piesa de rezistenţă este un cărucior ruginit şi acoperit de mâl de la un supermarket, pe care un ”binevoitor” l-a folosit chiar şi după ce a ieşit din zona magazinului.

Un cărucior de supermarket a ruginit pe fundul râului
Un cărucior de supermarket a ruginit pe fundul râului

Sigur, cutiile de diferite mărimi nu puteau lipsi, unele ruginite, altele, din carton, aproape putrezite. Între ele, o hotă, pe care proprietarul nu a mai ”suportat-o”, aşa că s-a răzbunat crunt şi a aruncat-o tocmai pe fundul Dâmboviţei, să nu mai ştie de ea! (CITEŞTE AICI: Măsuri speciale pentru ”Violatorul” de la Rutieră. Are statut de ”protejat” în arestul Poliţiei!)

Rămâne acum ca oamenii în salopete, angajaţi ai Primăriei, să ”radă” tot de pe fundul unei albii cum vara nici prin cap nu-ţi trece că ar putea avea atâtea secrete!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...