Imagini în premieră cu Gina Pistol dezbrăcată, în anii 2000. Fotografii controversate

Publicat: 11/01/2019 | 09:46

De-a lungul timpului, Gina Pistol a avut apariții fulminante în fotografii care au încins imaginația fanilor săi. A parcurs mai multe trepte ale carierei, a devenit și vedetă de televiziune, a trăit povești de iubire care au ținut capul de afiș. Multe dintre aparițiile ei au fost controversate, iar unele fotografii – mult prea ”decoltate” – au primit chiar critici.

Fotografii realizate în anul 2000 o prezintă pe Gina, ca și acum, într-o formă maximă. Vedeta a pozat prima oară în Playboy la 20 de ani,  iar astăzi este o recunoscută și apreciată vedetă TV. Gina prezintă ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, iar informațiile apărute în mass-media dau de înțeles că ea are o relație serioasă cu unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz, Smiley.

Gina Pistol, apariții controversate

“Inelul? L-am uitat acasă!”

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe frumoasa blondină într-un mall din Capitală. Îmbrăcată elegant și, în același timp, super-sexy, Gina Pistol a intrat la Diverta și a poposit la raionul cu cărți. A ales mai multe exemplare, între care și “Tata și copilul”! Volumul este un manual de utilizare pentru tați și este scris de Jacky Israel.

“Am intrat în spiritul sărbătorilor de Crăciun și sunt foarte buimacă, pentru că o parte din mine a rămas, încă, în India. Moș Crăciun există, iar eu sunt ajutorul lui. Nu spun ce cadouri am luat, trebuie să te uiți sub brad să le găsești. Îmi doresc să fiu sănătoasă, alături de cei dragi. Asta este cel mai important.

Să fiu sănătoasă și bogată, să am proiecte, să muncesc. Nu-mi fac niciodată planuri de viitor. Sunt ocupată cu cele două proiecte, Chefi la cuțite și Asia Express. Asia Express va ieși în februarie, anul viitor, și o să fie… Doamne, să fiți cu ochii pe noi… Eu și Andrei suntem obosiți, dar mai avem timp și pentru noi. Ne facem! Inelul? L-am uitat acasă!”, a declarat Gina Pistol în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

După ce a cumpărat cărțile, Gina Pistol a continuat să se plimbe prin mall, în căutare de cadouri. Dat fiind faptul că a ales manualul “Tata și copilul” persistă o întrebare. Oare au dat-o cumpărăturile de gol pe iubita lui Smiley? Ginuța, vom avea un nepoțel?! Ai cumpărat cartea pentru o prietenă? Sau pentru propria bibliotecă? Rămâne de văzut!

Citește și...