Imagini incendiare! N-o sa crezi cat de sexy este cumnata Simonei Halep!

Publicat: 15/02/2015 | 00:02

Unul dintre singurele evenimente in care romanii au putut s-o vada pe Simona Halep imbracata sexy a fost nunta fratelui ei, la care a petrecut anul trecut. De departe insa cea care a furat toate privirile este mireasa, care pozeaza intr-o bomba sexy!

In mai multe interviuri, Simona Halep a povestit ca are o relatie foarte apropiata cu fratele ei, Nicolae. Anul trecut, tenismena i-a fost alaturi de la unul dintre cele mai importante evenimente din viata lui.

Luminita si Nicolae s-au casatorit anul trecut

Tanarul s-a casatorit cu o bruneta foarte frumoasa, Luminita, cea care si-a petrecut inainte de nunta, ca la carte, cum obisnuiesc machedonii s-o faca, conform traditiei, inainte de marele moment. Acest eveniment, cat si petrecerea de dupa nunta au aratat-o pe Simona, mandria noastra nationala, in tinute sexy, caci, altfel, sportiva, nu ofera alte ocazii s-o vedem in alte ipostaze.

Tenismena a renuntat la echipamentul sportiv in favoarea unei rochii scurte
Tenismena a renuntat la echipamentul sportiv in favoarea unei rochii scurte

Toata lumea a exclamat uimita cat de frumoasa este, insa, privirile s-au mutat apoi de pe sportiva vedeta direct pe mireasa, care a lasat sa se vada, la ambele petreceri, ca are un corp perfect pe care si-l scoate in evidenta prin tinute indraznete.

Luminita si Nicolae s-au casatorit anul trecut

Abia intrata in familia marii tenismene, cunsocuta la nivel mondial, Luminita Halep nu a vrut sa renunte sa fie provocatoare in aparitii, chiar daca “moda” familiei Halep este alta, una foarte sobra, exact cum il cere sacrificiul facut pentru performanta demonstrata de Simona.

Au strans 80.000 de euro la nunta

La scurt timp dupa nunta, Nicolae si Luminita Halep, care au strans 80.000 de euro in urma darurilor de nunta, au ales sa-si petreaca luna de miere in Statele Unite, ocazie cu care Luminita, careia ii place sa pozeze ca model, s-a intors cu o coelctie impresionanta de fotografii, in majoritatea dintre ele foarte sexy, asa cum si-a obisnuit prietenii sa pozeze.

Cumnata Simonei Halep este foarte sexy

Nunta lui Nicolae Halep a fost catalogata de multi drept una dintre cele mai frumoase din Constanta.

Dupa ceremonia religioasa, nuntasii au incins o hora in strada, chiar in fata bisericii, asa cum cere traditia la machedoni. In mijlocul tuturor, imbracata intr-o rochie rosie ca focul, Simona Halep, a dansat de mama focului.

Cumnata Simonei Halep este foarte sexy

Chiar daca Simona Halep nu se gandeste inca la casatorie, parintii ei spera s-o imbrace cat mai repede in rochia de mireasa.

Parintii Simonei au cumparat un apartament in Bucuresti

Pana atunci, acestia o sprijina sa ajunga cat mai departe, iar cel care o insoteste prin turnee este tatal ei, fata de care este foarte apropiata. In afara meciurillor Simonei, mama campionei noastre a fost vazuta in public dupa ce a acceptat sa joace intr-o reclama a unei companii de telefonie mobila.

CITESTE SI:

Imagini in premiera! Simona Halep, intr-o rochie minuscula si pe tocuri de 15 cm, face spectacol la o nunta de machedoni!

Am aflat ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa ce a iesit de pe zgura de la Roland Garros! Cu cine si-a petrecut noaptea!
 

(M.A.)

Citește și...