Imagini incredibile au fost surprinse de un vlogger pe Transfăgărășan. A oprit imediat mașina

Publicat: 25/06/2019 | 09:31

Imagini incredibile au fost surprinse de un vlogger pe Transfăgărășan. Acesta a observat o mașina oprită pe marginea drumului și a încetinit să vadă ce s-a întâmplat. (Coduri de reducere/cupoane)

Atunci a constatat că mai mulți turiști, printre care și copii, se opriseră să hrănescă doi pui de urs. Fără să se gândească vreo secundă la consecințe, la cum pot reacționa animalele sau că este posibil să fie și ursoaica prin preajmă, turiștii au coborât din mașina și le-au dat să mănânce apropiindu-se de ei. Culmea este că și o mămică vine cu un copil de mână să vadă urșii. Oamenii nu par să ia în calcul pericolul. Ba chiar se apropie de animale și se fotografiează cu urșii.

Tânărul care realizează materiale video în natură a încercat să-i avertizeze dar nu l-au băgat în seamă: „-Știți că sunt periculoși? -Nu, că nu ne apropiem tare„, este schimbul de replici cu un răspuns halucinant având în vedere că turiștii erau la un pas de urși.

Dacă vă mușcă o să apară la știri că ursul este de vina..dar dumneavoastră că v-ați apropiat de el așa tare nu sunteți de vină, nu?„. În zadar a încercat tânărul să le dea sfaturi, turiștii și-au continuat aventura.

Citește și...