Imagini incredibile! O soție înșelată i-a smuls părul din cap amantei, chiar pe aeroport

Publicat: 11/05/2018 | 20:07

Scene incredibile pe un aeroport din Columbia! O nevastă furioasă care a aflat că soțul o înșală  i-a așteptat pe cei doi la întoarcerea dintr-o vacanță romantică și aproape că i-a smuls părul din cap rivalei ei. 

Nu este Columbia țara  mamă a telenovelelor? Scene similare s-au derulat și pe aeroportul internațional Jose Maria Cordova, însă nu era nimic regizat, ci o scenă care a luat pe toată lumea prin surprindere. Vorbim despre o femeie care a aflat că soțul ei o înșală și a plecat cu amanta într-o călătorie. Plină de nervi, s-a gândit la un plan de răzbunare pe care cei doi să-l țină minte toată viața.

I-a așteptat furioasă la debarcare pe amândoi, iar când și-a văzut rivala s-a năpustit asupra amantei și a apucat-o de păr, astfel încât nimeni nu a mai putut să-i scoată mâinile din capul ei! Pe lângă valul de insulte pe care i le-a adus amantei, numind-o chiar ”prostituată”, femeia înșelată nu și-a iertat nici soțul, care a primit o tiradă de jigniri.

”Sâmbătă trebuia să mă scoți pe mine în oraș, împreună cu cel mic, și acum o plimbi pe ea?”, țipă femeia ca din gruă de șarpe, în timp ce o trage și mai puternic de păr pe amanta soțului.

”Scapă de ea, altfel îți fac scandal! N-o să-i dau drumul. Lovește-mă ca să poți ajunge la închisoare!”, mai spune nevasta disperată.