Imagini istorice! Andra Măruță, fotografiată sărutându-se cu un cântăreț

Publicat: 04/12/2018 | 11:07

Imagini istorice! Andra Măruță a fost surprinsă în momente tandre, iar asta se întâmpla atunci când vedeta era îndrăgostită de un component al trupei Groove, Dragoș pe numele său. Andra și Dragoș au fost împreună timp de un an și jumătate, apoi relația lor a încetat.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Despărțirea s-a produs în 2005, chiar înainte ca Andra să participe la Cerbul de Aur. Un apropiat al Andrei a declarat că aceasta l-a iubit pe Dragoș foarte mult, însă ”nu a fost să fie”.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

În ceea ce îl privește pe Dragoș, acesta a spus, la vremea respectivă, că niciunul dintre ei nu a călcayt strâmb, însă au decis să se despartă.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon.”

Citește și...