Imagini neasteptate! Daniela Gyorfi a ras, a dansat si s-a distrat la doua saptamani de la moartea mamei sale

Publicat: 13/10/2013 | 20:20

La doar doua saptamani de la moartea mamei sale, Daniela Gyorfi a avut, in sfarsit, o zi fericita. Cantareata a botezat, astazi, un baietel si s-a simtit de minune in compania prietenilor.

Daniela Gyorfi a trecut, in urma cu doua saptamani, prin cele mai grele clipe din viata ei, atunci cand mama sa s-a stins din viata. Desi a trecut printr-un mare necaz, cantareata s-a tinut de promisiunea facuta in urma cu mai mult timp si a acceptat in continuare sa fie nasa lui David.

Daniela Gyorfi

Imediat dupa ce copilul a fost crestinat, toata lumea s-a indreptat spre un centru de evenimente din Pipera, acolo unde a avut loc petrecerea.

Daniela Gyorfi

Daniela a aparut imbracata intr-o rochie neagra, in semn de doliu pentru disparitia mamei sale, dar a avut o papusa aplicata pe piept, pentru a da o nota mai vesela tinutei in ton cu evenimentul la care participa.

Daniela Gyorfi

La un moment dat, artista a inceput sa danseze alaturi de partenerul ei de viata, George Tal, fredonand in acelasi timp piesa de petrecere care rasuna in difuzoare si zambind larg invitatilor ei.

Daniela Gyorfi

Cu siguranta, Daniela s-a gandit ca mama ei ar fi fost bucuroasa sa o vada in aceasta postura si a fost tot timpul cu gandul la cea care i-a dat viata.

banner

G.C.

 

Citește și...