Imagini rare cu fondatorul grupului Antena 1, „Supravieţuitorul” Dan Voiculescu. Dom’ Profesor singur cu maşina la Mamaia!

Publicat: 21/07/2017 | 18:56

La trei zile de când a fost eliberat din închisoare, Dan Voiculescu a ţinut să ia pulsul litoralului românesc chiar dacă medicii nu i-au permis, starea sănătăţii sale nefiind perfectă! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Domn Profesor la Mamaia, în apropiere de plaja milionarilor, şi vă prezintă imagini unice şi detalii în exclusivitate. (VEZI ŞI: Imaginile care arată că închisoarea nu l-a doborât! Dan Voiculescu s-a întors mai puternic… Supravieţuitorul! Ce gest fabulos a făcut ”Domn Profesor” la puţin timp după ce şi-a regăsit libertatea!)

Apariţie realmente surprinzătoare la malul mării: proaspăt eliberat din penitenciar, omul de afaceri Dan Voiculescu a dat, vineri, o fugă până la Mamaia. Şi dacă ne obişnuisem să îl vedem doar în maşină cu şofer, ei bine, vă prezentăm imagini unice cu „Domn Profesor” la volan, ca un om absolut normal. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA l-a întâlnit pe Dan Voiculescu ieşind cu Mercedesul său din zona unde se află cunoscuta plajă a milionarilor. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Soţia a dispărut din peisaj, iar el… Milionarul BLUE AIR, suspect de jucăuş cu o sexoasă la plajă!)

Cel mai probabil, după anii grei petrecuţi în închisoare, Dan Voiculescu şi-a dorit să simtă din plin viaţa în libertate, alegând să conducă singur maşina spre mare. După realizarea acestor imagini, acesta a ieşit din staţiune, îndreptându-se, cel mai probabil, spre Bucureşti.

Dan Voiculescu a fost eliberat din închisoare, marţi după-amiază. Chiar înainte de decizia definitivă a Tribunalului Bucureşti, Voiculescu fusese internat la Spitalul Universitar, unde ar fi urmat să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Vestea că judecătorii au dispus punerea lui în libertate, de îndată, l-a determinat pe omul de afaceri să amâne operaţia şi să iasă din spital, ca un învingător, în faţa jurnaliştilor. 

„Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Nu îmi mai dă nimeni aceşti ani, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în puşcărie am avut două sentimente deosebite. Primul era un sentiment de durere a pleoapelor – motivul e faptul că stăteam mult cu ochii închişi, stăteam mai mult de jumătate din timp cu ochii închişi. Mi-am creat un acvariu în care am reuşit să trăiesc. Al doilea e un sentiment greu de suportat pentru că 12 familii au avut de suferit din cauza mea”, au fost primele cuvinte rostite în libertate de milionar.

Primul drum pe care l-a făcut Dan Voiculescu după eliberare a fost la Otopeni, unde s-a oprit pentru a face cadou un buchet de flori şi o sticlă cu vin unei persoane care i-a fost aproape pe timpul detenţiei. Milionarul i-a salutat pe reporterii CANCAN.RO, ridicând mâna în care ţinea florile, într-un gest triumfător, demn de un adevărat supravieţuitor al infernului din închisoare.

Dan Voiculescu a executat din 8 august 2014 pedeapsa primită în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. (CITEŞTE ŞI: ULUITOR! E primul mega-milionar care păţeşte aşa ceva! Stăpânul celui mai scump cartier de vile din România, EXECUTAT pentru 54 de milioane de euro!)

Citește și...