Imagini savuroase de la petrecerea dată de JO, la aniversarea de 24 de ani!

Publicat: 31/08/2018 | 17:39

Artistă a lansat piesa în cadrul unui party aniversar, alături de prieteni, colegi și familie. Amna, Mandinga, Marius Moga, Alină Eremia, Liviu Teodorescu, Nadir, Robert Toma, Ana Baniciu, Irina Rimes, Mircea Eremia, Lariss, Lino, Tequilla, Ghiduș, Coțofană și Tibulca sunt câțiva dintre cei care s-au distrat până dimineață împreună cu artista. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini senzaționale de la mega-petrecerea cântăreței.(CITEȘTE ȘI: ”ESCROCII CU PAPION” AU ÎNGROZIT BOGĂTAȘII ROMÂNIEI. CUM SUSTRĂGEAU CEASURI SUPER-SCUMPE + SCHEMELE DUPONT & IPHONE PRIN CARE ÎȘI RUINAU VICTIMELE)

Aseară, într-un renumnit club din Capitală, JO a organizat o mega-petrecere aniversară unde și-a prezentat în premieră noua piesă. Imediat după premiera clipului,  JO a susținut împreună cu Mandinga un show de zile mari. Alături de aceasta au mai urcat pe scenă Nadir și Liviu Teodorescu. ”Sangria” este continuarea piesei „Maria”, și la fel că cea din urmă, a fost scrisă alături de Șerban Cazan în cadrul taberei de creație Cât Music Camp, desfășurată în Spania.  De remarcat a fost apariția de zile mari a Alinei Eremeia. Vedeta care arăta excepțional a avut prima apariție publică după ce în ultima perioadă s-a zvonit că este însărcinată(NU RATA, AICI: D’ARTAGNAN DE LA MASTERCHEF, AMOR NEBUN CU CU SEXY-REPORTERIȚA DE LA ȘTIRILE PROTV! I-AM FILMAT LA NUBA ÎN TIMP CE…)

Sangria este continuarea piesei Măria și pot spune că din Summer Pack-ul pe care mi l-am propus să îl lansez vara aceasta, Sangria este piesă mea de suflet. Melodia a început să fie scrisă anul trecut în Spania și de curând am terminat-o cu Șerban Cazan. Dacă în Măria eram împreună cu iubitul meu în vacanță și petreceam, în Sangria povestea continuă cu mine fiind singură, nostalgică și amintindu-mi de acele momente frumoase petrecute alături de omul pe care îl iubesc”, a declarat JO.

Alina Eremia, apariție de senzație la petrecerea aniversară a lui JO

Videoclipul piesei „Sangria” este regizat de Ionuț Trandafir și a fost filmat tot în Barcelona, la fel că și cel pentru „Maria”. „Am avut parte de o echipă minunată la filmări. Videoclipul e filmat tot în Barcelona cu Ionuț Trandafir cu care fac o echipă foarte bună și îmi doresc să colaborez cu el și în continuare!”, ne-a mai spus artista.

Piesă „Maria” se bucură deja de succes, atât online, cât și offline. La o luna de la data lansării este difuzată pe toate posturile de radio din România și are aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube. JO, pe numele ei Ioana Anuta, s-a clasat în anul 2012 pe locul al doilea în finală concursului „X Factor”. Ulterior, artistă a lansat primul sau single „Soapte” care a strâns peste 18 milioane de vizualizări. „Mesajul meu”, „Cu un picior în rai”, „Mesajul meu” sunt câteva dintre single-urile sale aflate în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și...