Imagini senzaționale cu fiul lui Rareș Bogdan, după ce i-a scris lui Moș Nicolae! Unde i-a lăsat Mihăiță scrisoarea

Publicat: 05/12/2018 | 15:18

În această noapte magică, de 5 spre 6 decembrie, Moș Nicolae îi va vizita pe copiii din lumea întreagă și, potrivit tradiției, cei cuminți vor primi dulciuri și jucării, iar cei obraznici, nuielușe. La fel ca mulți dintre cei mici, fiul lui Rareș Bogdan s-a pregătit așa cum se cuvine pentru această vizită importantă: și-a lustruit ghetuțele și i-a scris moșului mult așteptat ce își dorește să primească. O filmare în care Mihăiță face ultimele pregătiri cu scrisoarea face senzație pe Internet

Citește și: Cozmin Guşă, dezvăluiri după scandalul de la Realitatea TV: “Rareş Bogdan e insularizat. Oana Stănciulescu nu va mai fi invitată”

Rareș Bogdan a urcat pe pagina lui oficială de Instagram o înregistrare cu fiul lui care îi lasă scrisoarea lui Moș Nicolae la geam. Imediat ce dai play la videoclip, vei observa cât de atent și grijuliu este Mihăiță cu locul în care îi poate lăsa biletul cu dorințele sale moșului. Filmarea a fost făcută chiar de prezentatorul, care s-a întors la Realitatea TV și a fost însoțită de un mesaj pozitiv.

“I-a scris Mihai lui Moș Nicolae…
#goodvibes #mosnicolae, a  scris pe contul lui de Instagram, unde a făcut publice imaginile senzaționale cu fiul său.

Internauții s-au emoționat când au văzut înregistrarea și… pentru câteva clipe au rememorat câteva astfel de episoade din copilăria lor.

“Câte griji își face un copilaș ca să iasă treaba bine! (…)”, “Ce frumos să mai crezi în Moș Nicolae”, “Cât de frumoasă este copilăria cu poveștile ei minunate! Să aveți sărbători fericite, oameni frumoși”, “Ce drăgălaș copil, să-ți trăiescă Rareș Bogdan”, “Dragul de el, cum să nu vină Moș Nicolae la un asemenea copil” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai prezentatorului TV.

Rareș Bogdan, unul dintre jurnaliștii momentului din România și un important vector de opinie

Rareș Bogdan este căsătorit cu Florentina, o femeie foarte frumoasă, o avocată din Cluj. Cei doi și-au unit destinele în anul 2008, cununia civilă și cele două cununii religioase – una ortodoxă și una catolică, fiind urmate de o petrecere extrem de selectă. Ei au un fiu împreună: pe Mihai. În 2017, soția lui Rareș Bogdan şi-a deschis un centru de fitness.

Citește și...